Betöltés...

Vibrációs análgyöngysor Buttocks Bold Beaded távirányítóval (16 cm)

Ár: 21.255 Ft

Megszerettük a Buttocks Bold Beaded rezgő anális labdákat egyedi irizáló színük, erős rezgéseik és tökéletesen rugalmas formájuk miatt, amely semmilyen helyzetben nem zavarja a fenéket. A hab a tortán a távirányító a kényelmesebb vezérlés érdekében maszturbáció és kétszemélyes játék közben. A szélesebb átmérőjű modell a kissé tapasztaltabb kezdők és a tapasztalt ínyencek fenekét is megtölti. A golyók tökéletesen irritálják és feszítik a végbélnyílást, de elrontják a G-pontot is.

Az anális labdák nem hiányozhatnak az anális játék rajongóinak felszereléséből, mert hatékonyabban stimulálnak, mint a klasszikus anális dugó. Mivel a labdák lehetővé teszik, hogy a szamár gyorsan ki-be mozogjon, és ezáltal intenzívebben vérezzen. Ha pedig a hölgyek szex közben a vibráló golyókat behelyezve tartják, akkor szorosabb és kellemesebb behatolást tesznek lehetővé partnerüknek a hüvelybe.

A szerszám könnyen behelyezhető a szűkített hegynek köszönhetően. Figyelembe véve a készülék közepes méretét, kezdőknek azt javasoljuk, hogy először az alját húzzák szét ujjaikkal vagy egy kisebb anális dugóval. A tapasztalt játékosok számára különösebb előkészület nélkül is belecsúsznak a labdák az olajozott fenékbe. A készülék teljes behelyezhető hosszában rugalmas , így nem nyomja sehova, és minden helyzetben játékosan alkalmazkodik a testhez . És mivel az anális golyók séta közben sem válnak le, szívesen hordjuk őket például egy parki sétához. Értékelni fogja a masszív lábat is, amely megakadályozza, hogy a játék beszoruljon a testbe, és jól tart a kézben. Ily módon a modell könnyebben behelyezhető és golyónként eltávolítható a vérrel átitatott végbélnyílásba.

A puha szilikon a kedvencünk a szexjátékok között, mert jól siklik a kenőanyaggal való kenés után. Ráadásul a szilikon anyag nem okoz allergiás reakciókat, ezért az egészségügyben is találkozni fog vele. A vezérlő ABS műanyagból készült, puha bársony bevonattal, amely kényezteti az ujjak hasát.

Az erős dübörgő rezgések mélyen átvéreztetik a végbélnyílást , így elsősorban az intenzív stimuláció szerelmeseit elégíti ki. A 10 rezgésmódot tartalmazó menüben klasszikus módokat és különféle pulzusmintákat egyaránt talál. A játékot egy motor hajtja, amely a rezgéseket a teljes rakodórészre továbbítja.

Játék után egyszerűen öblítse le a modellt folyó víz alatt, mivel vízálló felülettel rendelkezik. Ha pedig a vibrátor lemerül, egy mágneses USB-kábel segítségével újratöltheti.

Csak a hangosabb motorra panaszkodunk, ami a vibrátor bekapcsolása után zúg. Azt tapasztaltuk azonban, hogy a testbe való behelyezés után a játék zaja szinte minimálisra csökken, így nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs análgyöngysor Buttocks Bold Beaded távirányítóval (16 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem