Betöltés...

Mighty Grinder dörzsölő távirányítóval

Ár: 23.510 Ft

A Mighty Grinder súrlódópárna csábító színösszeállításban egy pokolian vad utazást biztosít a maszturbáció és az előjáték során.
A hosszú, műbőrből készült pántok könnyen rögzíthetők partnered combjára vagy párnájára.
A távirányítónak köszönhetően a hölgyek izgalmas, kéz nélküli utazást élvezhetnek , miközben intim testrészeiket a kellemesen sima szilikonhoz dörzsölik.
A daráló felületén jellegzetes bemélyedéseket talál, amelyek a szeméremtest formáját idézik. A csiklót és a szeméremajkakat láthatjuk benne körvonalazódni.
A csodálatosan puha szilikon anyagból készült Mighty Grinder súrlódópárna gyönyörűen siklik, ha bekenik. Ezenkívül hipoallergén és könnyen tisztítható.
A játékszer erőteljes rezgéseivel fog izgalomba hozni, amelyekről a praktikus rezgőkazetta gondoskodik. Játék közben kiveheti a darálóból, és minivibrátorként használhatja a csiklóra, a pénisz kantárjára vagy a mellbimbókra.
A nők 7 rezgésmintát és 3 klasszikus rezgést élvezhetnek, amelyek még a legvadabb sárkánylányt is kielégítik.
Nekünk tetszik a csendes vibráló motor is, amely játék közben nem hallatszik a hálószoba ajtaján kívülről.
Maga a rezgő patronos daráló vízálló. De a bőrszíjak ne legyenek túl nedvesek. Ha koszosak lesznek, csak törölje le őket egy nedves ruhával.
A rezgő patront a mellékelt mágneses USB-kábellel bármikor könnyedén feltöltheti.


MEGJEGYZÉS

A csiszológép használatakor a csiszológép felszerelésénél és mozgatásánál óvatosan kell eljárni. A PU-csíkokkal és szilikonhurokkal történő rögzítés gondos kezelést igényel, hogy a szilikon ne sérüljön meg. Legyen óvatos a köszörűgép kezelésénél, és kerülje el az anyag esetleges szakadását.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mighty Grinder dörzsölő távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem