Betöltés...

Automatikus rotációs maszturbátor Twirl Mate (25,5 cm)

Ár: 24.525 Ft

A Twirl Mate forgó maszturbátorral a férfiak felejthetetlen hullámvasutazást élhetnek át. A 7 rezgés- és 7 forgatási programmal ellátott automata játék simán köröz a pénisz körül, mint ahogy a Föld kering a Nap körül. Uraim, váljanak egy pillanatra az univerzum középpontjává, és kényeztessék magukat egy intenzív masszázzsal, ahol a jellegzetes rovátkák a péniszüket pukkadásig pumpálják. A maszturbációs hüvely végén található puha nyelv kellemesen masszírozza a makk alatt lévő kantárt. A modern Twirl Mate maszturbátorral még a legigényesebb férfi is extra gyors és mega-erős orgazmust fog átélni.

A Twirl Mate forgó maszturbátor úgy néz ki, mint egy tulipán. Kialakítása szokatlan, és nemcsak dizájnjával, kéttónusú kialakításával tűnik ki az automata maszturbátorok közül, hanem karcsú fogantyújával is, amely jól fekszik a kézben. Így akár partnerével is játszhat vele. A tömör ABS műanyagból készült fekete fogantyú a legerősebb orgazmikus fogásnak is ellenáll. Szóval nyugodj meg játék közben.

A puha TPE-ből készült fehér maszturbációs hüvely belülről megkülönböztető dudorokkal van ellátva. A végén egy puha nyelvet találsz, amely forgatva a has alatt lévő kantárt úgy simogatja, mint a másik feled fürge nyelve.

A 7 forgatási módban történő kifinomult forgásokat a gyártó gyengéd rezgésekkel kombinálta, amelyek 7 vibrációs program tempójában pörgethetők. Mindkét funkció külön vezérlőgombbal rendelkezik a fogantyún. Így próbáld ki külön-külön és együtt is használni őket. Kísérletezéssel felfedezheti, hogy melyik stimulációt szereti a legjobban.

A Twirl Mate automatikus maszturbátor vízálló. Tehát miután játszott vele, szappanozza be a fehér részt, és öblítse le víz alatt. A műanyag fogantyút azonban ne áztassa be. A víz befuthat a vezérlőgombok alá és a töltőnyílásba. A töltéshez a gyártó egy modern töltőkábelt választott USB-C csatlakozóval.

Az automata maszturbátoroknál megszokott módon a mechanikus hangjuk hangosabb, mint amit a klasszikus vibrátoroknál megszoktunk. Ezért javasoljuk, hogy a Twirl Mate-et egyedül, a hálószobában használjuk. A kíváncsi szomszédok a fal mögött semmit sem fognak tudni az erotikus kalandodról, még akkor sem, ha a fülüket a falra ragasztják.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Automatikus rotációs maszturbátor Twirl Mate (25,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem