Betöltés...

Világító análdugó érintőgombbal Rose Flash (9,5 cm)

Ár: 12.495 Ft

A rózsa alakú rezgő anális dugó Rose Flash első látásra vonzza Önt. Gyönyörűen néz ki, és a fényesen megvilágított érintőgombjával izgalmas játékra csábít.
Atávirányító a hab a tortán. Amikor csak meg akarod változtatni a rezgésprogramot, csak nyomd meg a gombot a távirányítón. Ehhez nem kell megszakítania a szexet vagy a maszturbálást. Ráadásul a távirányító páros játékra is invitál . Add a távirányítót a partnered kezébe, és hagyd, hogy ő irányítsa az élvezetedet.
A popsi dugókisebb méretét a kezdők is értékelik, akik ezzel a modellel szívesen belecsúsznak az anális stimuláció világába.
Imádni fogja a játékpuha szilikon felületét. A tökéletesen sima felület siklik és nem porózus tapintású. Ez azt jelenti, hogy a szennyeződések nem tapadnak meg rajta. Ezért könnyen tisztítható.
Amit a Rose Flash anális dugóban a játékos dizájn mellett szeretünk, az az erős rezgés, amely mélyen behatol az izmokba. Az ingerlés ezért nagyon intenzív. Néhányunknak még anális orgazmusa is volt az análdugóval.
A 7 rezgési programmal, amelyeket a háttérvilágítás különböző színei alapján is meg tudsz különböztetni egymástól, rengeteg izgalmat fogsz élvezni.
A csendes vibráló motor olyan halkan előz, mint egy macska. Így játék közben a gyönyörre koncentrálhatsz.
A popsi dugó vízállóságának köszönhetően használat után egyszerűen szappanozd be és öblítsd le egy vízsugárral.
A játékot a csomagban található USB-kábellel töltheted fel.
Ajánljuk a Rose Flash análdugót ajándékba születésnapra, évfordulóra vagy akár egy lánybúcsúra, ahol jól be tudsz vele indulni. A játékkal elmentünk egy diszkóba, és az anális dugóval a kezünkben felgyújtottuk a táncparkettet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Világító análdugó érintőgombbal Rose Flash (9,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem