Betöltés...

Akuwand G-Spot szilikon feltét

Ár: 6.670 Ft

Az egyedülálló Akuwand G-Spot fogantyú illeszkedik a masszázsfejhez AkuWand 2 vagy annak modernizált utódja AkuWand Next Gen. A fogantyút örömmel fogadják azok a nők, akik hüvelyi orgazmussal szeretnék befejezni az intim játékokat a masszázsfejjel. A rövidebb pénisz formájú bevezető rész lekerekített hegyével a G-pontot célozza meg, amit a masszírozó vibrátorból intenzíven továbbított nagy rezgésekkel masszíroz. A cseresznyét a tortán a csiklót és a perineumot kényeztető kis kiemelkedésekkel ellátott külső kiemelkedések képviselik.



A szép 2,8 cm átmérőjű vibrátort kezdők is bátran használhatják .
A markolat kiváló minőségű rugalmas szilikonból készült, amibe mi is beleszerettünk bársonyos puhaságáért. Mind a kiemelkedések, mind a vibrátor tökéletesen rugalmas , így bármilyen helyzetben alkalmazkodnak a női anatómiához .



Maga a modell vízálló kezeléssel rendelkezik, így folyó víz alatt teljesen leöblítheti. De a hölgyek a fogantyút élvezik a legjobban a masszázsfejjel együtt, amit vízijátékok alkalmával átadhatnak másnak. Egy közös zuhany vagy forró fürdő gyorsan fajul például a kényszerű orgazmus hajszává.
A kenőanyag-maradványok lerakódhatnak a fogazott kiemelkedésekben, de az esetleges szennyeződések könnyen letisztíthatók egy eldobott fogkefével.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Akuwand G-Spot szilikon feltét" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem