Betöltés...

Akuwand Butt Plug szilikon feltét

Ár: 8.350 Ft

Az egyedülálló Akuwand Butt Plug a AkuWand 2 masszázsfejre vagy a AkuWand Next Gen modellre illeszkedik, és a fenékjáték szerelmesei számára, akik az intim, teljes testmasszázst anális orgazmussal szeretnék megfűszerezni. A kisebb átmérőjű dildó kitölti a végbélnyílást vagy a vaginát kezdők számára. A cseresznye a tortán a külső kiemelkedések apró kiemelkedésekkel, amelyek elrontják a csiklót vagy a gátat.



A fogantyú kiváló minőségű orvosi minőségű szilikonból készült, amely tökéletesen továbbítja a rezgéseket, és nem okoz allergiás reakciókat. A kiemelkedések és a dildó szuper rugalmas, így bármilyen helyzetben anatómiailag alkalmazkodik .



Maga a fogantyú vízálló kivitelű, így könnyen tisztán tarthatja higiénikusan. Az eszközt azonban leginkább a masszázsfejjel együtt fogja élvezni a zuhany alatt vagy a kádban. A vibrátort rábízhatja a másik felére, és élvezheti a finom orgazmust.
AZ ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET TANÚSÍTVÁNYA: Jó minőségű és egészségbarát készülékeket fogunk betartani. Az Akuwand Butt Plug erotikus segédeszköz elefántműhelyünkből származik, és az Állami Egészségügyi Intézet tanúsítványával büszkélkedhet, amely megerősíti az anyag biztonságosságát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Akuwand Butt Plug szilikon feltét" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem