Betöltés...

Szexgép Lovense Sex Machine mobilalkalmazással

Ár: 409.065 Ft

A modern Lovense szexgép megfordítható kivitelben egyedül vagy párként is élvezhető. Használja a meglehetősen csendes dugógépet a partnerével együtt. Mindketten az egyik oldalról szerelik fel a készüléket, így együtt élhetik át a vad menetet akár 300 ütéssel percenként. A játék állítható. Egyszerűen engedje le vagy emelje fel a gép testének dőlésszögét , hogy beállítsa a kívánt magasságot és a lökés szögét . Így minden kedvenc pozíciójában élvezheti a játékot. Ezenkívül a szexgépet a Lovense Remote App segítségével is vezérelheti, aminek köszönhetően távolról is élvezheti a szexet.

A csomagban a dugógép összeszereléséhez szükséges összes alkatrészen kívül talál egy kábelhajtót, két szilikon dildót, egy imbuszkulcsot, egy táskát a gép tárolásához, és természetesen egy képes útmutatót is, aminek köszönhetően 10 perc alatt gyorsan összeszerelheti a gépet.

A két 13,5 cm és 16 cm méretű szilikon dildóval a Lovense szexgép közvetlenül hívja a páros játékot vagy a három vagy négy emberrel való használatot. Rengeteget lehet vele csinálni. Míg egyrészt a gép a partneredbe tolja, másrészt az anális stimulációt kedvelő férfiak is megtalálják a magukét. De több emberrel is élvezheti a játékot. Ezért gyakran találkozhatsz ezzel a szexgép modellel a swinger partikon, mert amikor az orális szexet nyújtó partner hátába nyomul, a másik pár az eszköz másik oldalán egyszerre élvezheti ugyanezt. Otthoni használatra azonban leggyakrabban a játékszer pozicionálhatóságát fogja értékelni, amely lehetővé teszi, hogy minden helyzetben - állva, négykézláb térdelve hátulról vagy akár állva - szexelhessen.

A játék könnyen vezérelhető a vezetékes távirányítóval és az angol nyelvű Lovense Remote alkalmazással, amely megtalálható a Google Play vagy az App Store áruházban. Az alkalmazás kompatibilis minden iOS 14.2 és újabb, vagy Android 5.0 és újabb operációs rendszerrel, amely támogatja a Bluetooth 4.0-t. Próbáld ki nemcsak a klasszikus vezérlést az alkalmazásban, hanem a partnerrel vagy a távirányítóval való csevegést is. Soha többé nem fogtok elválni egymástól egy üzleti úton.

Mindkét valósághűen megmunkált szilikon dildó kellemesen puha és rugalmas. A szívórudakhoz a megbízható Vac-U-Lock technológiával rögzülnek, amellyel sok játék a piacon rendelkezik. Ezért ezt a két dildót bármikor kicserélheti más, ezzel a rögzítési rendszerrel rendelkező játékokra.

Az állítható magasság és szög mellett nagyra értékeljük a 7 fokozatban állítható tolómélységet; 2,5 cm, 5,1 cm, 7,6 cm, 10,2 cm, 12,7 cm, 15,2 cm és 17,8 cm. A vezérlőn található forgatógomb segítségével vagy a mobilalkalmazáson keresztül akár 300 ütést is elérhet percenként, ami másodpercenként 5 ütésnek felel meg! Ez egy pokolian nagy ütés, amely az űrbe repít.

Maga a Lovense kibaszott gép teste erős és tartós ABS műanyagból készült , amelyhez a fémrudak csatlakoznak. A szilikon dildók vízálló kivitelűek, így csak szappanozd be őket, és öblítsd le vízzel. De ne áztasd vagy zuhanyozd le magát a kibaszott gépet. Ha koszos lesz, nedves ruhával törölje le a szerkezetét.

Lenyűgöző teljesítménye ellenére a dugógép hangereje eléri a 60 dB-t. Ezt mondjuk egy bekapcsolt TV-hez vagy egy normál beszélgetéshez hasonlítanánk. A gép mechanikus hangját tehát a fal mögötti szomszédok nem fogják hallani.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szexgép Lovense Sex Machine mobilalkalmazással" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem