Betöltés...

Stimuláló vibrációs olaj OH! Holy Mary (6 ml)

Ár: 7.190 Ft

Stimuláló vibrációs olaj OH! A Szent Mária intenzíven felmelegíti és vérezi a csiklót, a hímtagot és a mellbimbókat , ezáltal felgyorsítja a csúcspont kialakulását. Ugyanakkor nem égeti meg a bőrt, ezért az érzékeny csiklójú nők is kedvelik. Különösen izgatottak vagyunk a hosszan tartó hatás miatt, amely 45 percig tart , és felülmúlja a kínálatunkban és a piacon lévő versengő termékeket. A termék azoknak is tetszeni fog, akik a természetes vegán összetételt részesítik előnyben, és nem tolerálják a kendertartalmú termékeket. Ez az orgazmusfokozó Cannabis Sativa magolajat tartalmaz, amelyet gyógyító és széles spektrumú hatásai miatt a világ egyik legértékesebb olajának tartanak.

A kellemes kenderillatú olaj folyékony állagú , így elegendő egy praktikus applikátor segítségével felvinni az erogén zónákra . Körülbelül 20 másodpercen belül érezni fogja a jelentős felmelegedés, bizsergés és bizsergés hatását, amely kellemes érzést nyújt a maszturbáció és a kettős játék során . Élvezni fogja az erős és hosszan tartó melegítő tulajdonságait, különösen a hosszú intim masszázsok során. Gyengéd és érezhető érintésekkel szó szerint kényezteti partnere ölét , és izgalmát a lehető leghosszabb ideig a csúcspontján tartja, akárcsak egy tantrikus masszázsnál . Azt tapasztaltuk, hogy az olaj ugyanolyan intenzitással melegszik fel a hatásának teljes időtartama alatt, így nem kell többször felvinni a bőrre. Tápláló olaj tartalmának köszönhetően az intim részek bőre játék után gyönyörűen rugalmas és hidratált lesz.

Mint már említettük, a cukor-, glutén- és parabénmentes termék fontos összetevője a Cannabis Sativa magolaj. A kenderolaj minden bőrtípusra jótékony hatással van, nem tömíti el a pórusokat, hanem éppen ellenkezőleg, küzd a pattanások ellen, és egyben megelőzésként is működik. A kannabiszkészítményekkel bőrbetegségeket is kezelnek, amelyek közé tartozik a száraz ekcéma, pikkelysömör vagy bőrgyulladás. A gyógyulási folyamaton túl a kenderolaj helyreállítja a bőr regenerálódását . És bár az orgazmusfokozó Ó! A Szent Mária CBD olajat vagy kendermagolajat tartalmaz, THC-t nem tartalmaz. Ezért hatását nem szabad a pszichotróp marihuánának tulajdonítanunk.

A melegítő hatást az aromaterápiában gyakran használt cassia fahéj olaj biztosítja. A fahéj amellett, hogy felmelegít, oldja az izomfeszültséget, enyhíti a fájdalmat, segíti a bőr regenerálódását és felgyorsítja a méregtelenítési folyamatokat. Antiszeptikus és antibakteriális hatása van.

A szecsuáni paprika vagy sárgapaprika fa a kozmetikában összehúzó és vérkeringtető hatása miatt használatos, és ugyanez vonatkozik a masszázsolajra is OH! Szent Mária. A szecsuáni paprika antioxidánsként is működik, öregedésgátló krémekhez adják, mert javítja az új bőrsejtek képződésének támogatását. Megakadályozza az idő előtti öregedést és megakadályozza a sejtkárosodást és a diszfunkciót.

A termék jótékony olívaolajat is tartalmaz, amely gazdag A-, E- és K-vitaminban, omega-3 zsírsavakban és olajsavban. Az olívaolaj könnyű állagú és gyorsan felszívódik, ugyanakkor erősen keni és illatosítja a bőrt. A kozmetikai iparban elsősorban a rendkívül száraz és hámlásra hajlamos, repedezett bőrűek keresik. Az olívaolaj nyugtatja az érzékeny, irritált és problémás, pattanásos bőrt is.

A természetes eugenol természetesen megtalálható az illóolajokban és a fent említett fahéjfában . Kozmetikai termékekhez adják gyógyító hatása miatt. Ez a kiváló antioxidáns erős fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, és többek között antibakteriális, gombaellenes, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő is.

Stimuláló vibrációs olaj OH! Bármilyen poggyászban elrejtheti a Szent Máriát egy kompakt csomagban , így akár nyaralásra vagy wellness hétvégére is magával viheti.

Csak egy kicsit sajnáljuk, hogy kedvenc szilikon játékát nem tudja meghívni az erotikus olajos masszázsra. Az olaj megmarja a szilikon anyag porozitásmentességét. A terméket nem szánják szóbeli játékra . A hosszú előjáték és a kölcsönös érintések pótolni fogják ezt a kisebb hiányosságot.

Értesítés
Tartsa a terméket gyermekektől elzárva. Ha irritáció vagy allergiás reakció lép fel, ne használja tovább a terméket. Ne vigye fel az olajat sérült vagy irritált bőrre. Ügyeljen arra is, hogy a termék ne kerüljön a szemébe. Felbontás után 12 hónapon belül használja fel az olajat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Stimuláló vibrációs olaj OH! Holy Mary (6 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem