Betöltés...

We-Vibe Nova 2 vibrátor csiklókarral, rózsaszín

Ár: 50.095 Ft

A We-Vibe Nova 2 vibrátor tökéletes partnerjátékhoz , mert a We-vibe mobilalkalmazáson keresztül vezérelheti. Könnyedén letöltheti például a Google Playről. A letölthető QR-kódot a játék csomagolásán is megtalálod.
Azok a nők, akik egyszerre több erogén zónát szeretnének stimulálni, imádni fogják ezt az eszközt. A speciálisan ívelt vibrátor szépen felfekszik a G-pontra , míg a kiemelkedés a csiklót vagy esetleg a perineumot kényezteti. A játékot a pénisz stimulálására is használhatja. A kiálló vibrátor egy képzeletbeli szemet hoz létre, amely szépen átöleli a férfi büszkeségét.



A játék anyaga a folyékony szilikonra emlékeztet minket. Különösen a hegye kellemesen puha és rugalmas , csakúgy, mint a klitorisz kiemelkedése. Maga a vibrátor tartja formáját és nem mozdul sehova, ezért jól be van vezetve.
Erős rezgések rázzák a szerszámot 10 vibrációs program ritmusában. Amit különösen nagyra értékelünk ennél a modellnél, hogy az üzemmódok közötti váltás visszafelé is működik. Ha megtetszik egy program, és véletlenül a következőre ugrik, nem kell az összes módot végigkattintani az elejére. Ehelyett egy gombnyomással pontosan azt kapja vissza, amelyet szeretne. A 2 vibrációs motornak köszönhetően azt is kiválaszthatod, hogy egyszerre szeretnéd-e bekapcsolni a rezgéseket a játék mindkét részén, vagy mindegyiket külön-külön élvezed.



A vízálló kezelésnek köszönhetően a vibrátort magaddal viheted a zuhanyozásba vagy a fürdőkádba, és átélhetsz egy igazán forró kalandot , melyet a meleg víz alatti kellemes kikapcsolódás fokoz.
A néma móddal a legteljesebb mértékben élvezheti a játékokat a kütyüvel. Az érdeklődő szomszédok vagy szobatársak a szomszéd szobában nem hallják meg. Ha pedig kifogy a játékból, egyszerűen töltse fel USB gyorstöltéssel .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "We-Vibe Nova 2 vibrátor csiklókarral, rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem