Betöltés...

Minivibrátor We-Vibe Tango X (10 cm), piros

Ár: 35.240 Ft

A rúzs alakú We-Vibe Tango X mini vibrátor kúpos hegye a jobb csikló stimuláció érdekében. Kis méretének köszönhetően zsebben vagy táskában is hordhatja. Ezért játékosan bepakolod a bőröndödbe, és magaddal viszed a nyaralásra. Utazáskor értékelni fogja a praktikus utazási zárat is, amely megakadályozza, hogy a játék önmagában rezegjen, például a reptéri check-in során.

A tömör ABS műanyagból készült minivibrátor szilikon fogantyúval rendelkezik, amelyet kényelmesen lehet kézben tartani. A műanyag teljes hosszában intenzíven továbbítja a rezgéseket, míg a szilikon kissé lágyítja azokat, hogy ne bizsergessék az ujjakat. Az intenzív kopogásra emlékeztető erős rezgéseket mindenki értékelni fogja, aki gyors és erőteljes orgazmusra vágyik. Összesen 8 vibrációs programmal masszírozza a mellbimbókat, a csiklót, a hüvelyt, a péniszt és a heréket.

Aki szereti megengedni magát egy pihentető fürdőben, az el lesz ragadtatva a játék vízálló kialakításától is. Ezért vigye magával a We-Vibe Tango X Minivibrátort a fürdőbe, és kényeztesse magát egy pihentető csúcsponttal a fürdőben. Játék közben tetszeni fog a vibráló motor halk zümmögése is, amit rajtad kívül senki sem hall. Végül ne felejtse el kéznél tartani a csomagban található mágneses USB-kábelt . Ezzel kényelmesen töltheti a játékot az autóban vagy a szállodai szobában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Minivibrátor We-Vibe Tango X (10 cm), piros" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem