Betöltés...

Folyékony vibrátor Coffee Beans (15 ml)

Ár: 5.875 Ft

Egy kis örömre vágyik? A Coffee Beans folyékony vibrátorral Ön és partnere pokolian forró utazást élhetnek át a csúcsra. Ez a bizsergető és bizsergető érzésekkel keveredő, melegítő hatású stimuláló gél intenzíven körbejárja az intim részeket. A maszturbáció, az előjáték és az orális szex felejthetetlenül szenvedélyes rodeóvá válik . A vízbázisú formulának köszönhetően a folyékony vibrátort lenyalhatja, vagy szexuális játékokkal és óvszerrel együtt használhatja.
A Coffee Beans folyékony vibrátor titkos összetevője az Acmella Oleracea amazonasi növény, amelyet Plamatka Zelná néven is ismerhet. Levelei spilantolt tartalmaznak, amely erős érzéstelenítő és fájdalomcsillapító hatású.Összehúzó tulajdonságai miatt az Acmella Oleracea kivonatát szívesen adják bőrkrémekhez is, hogy csökkentsék a finom ráncok kialakulását.
Az adagoláshoz a nőknek 1 csepp gélt javasolunk a csiklóra vagy a hüvelyre, míg a férfiaknak 3 cseppet. A hatás kezdete gyors. Tapasztalataink szerint kb. 10-20 másodpercig tart, és több mint 20 percig tart. A gél adagolása egyszerű és pontos a kis nyílású, praktikus pumpának köszönhetően. Az első használatnál kb. 10-szer kell megnyomni a pumpát, mielőtt a gél folyni kezd.

A pörkölt kávé kellemes illatával és ízével rendelkező barna gél energiával tölti fel Önt. Hozzon létre egy új reggeli rituálét a partnerével, ahol az ágyban készítik el a reggelit, majd rögtön utána szeretkezhetnek a testükkel. Próbálja ki, hogy egy csepp gélt ken az ajkaira, amivel aztán megcsókolhatja a mellbimbóját, a csiklóját vagy akár a péniszét.Ahogy lenyalod a terméket a nemi szervedről , ugyanazt a bizsergető érzést fogod érezni az ajkadon és a nyelveden, mint a klitoriszodon vagy a péniszeden . Néhány perc múlva azonban az érzés alábbhagy. Ha a bizsergés a szájában kellemetlen, öblítse ki a száját vízzel, hogy csökkentse a gél hatását.
Folyékony vibrátor Coffee Beans sima állagú , könnyen kenhető. Ráadásul vízbázisú, így latex óvszerekkel és szilikon erotikus segédeszközökkel is kombinálható . Saját tapasztalatból tudjuk, hogy a termék gyorsan feloldódik vízben, így nem fog foltot hagyni a fehérneműn vagy az ágyneműn.

Az elegáns fekete-réz doboz fényűzően néz ki. Belül egy kis üveget rejt, 15 ml géllel, ami kb 10 használatra elegendő. A gélpumpát praktikus kupak védi, aminek köszönhetően a termék nem szivárog a pénztárcájában vagy a bőröndjében. A gyönyörű dobozban lévő termék évfordulóra, Valentin napra vagy születésnapra is gyönyörű ajándék lesz .

FIGYELMEZTETÉS: A kozmetikai terméket száraz és sötét helyen, gyermekektől elzárva tárolja. Az első használat előtt próbáljon meg egy kis mennyiségű gélt felvinni az alkarjára. Ha irritáció vagy allergiás reakció lép fel, ne használja tovább a terméket. Ne alkalmazza a terméket a szem környékére vagy a sebekre. Rendszeresen ellenőrizze a lejárati dátumot. Ne használja a gélt, miután lejárt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Folyékony vibrátor Coffee Beans (15 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem