Betöltés...

Hűsítő lecsókolható síkosító gél Hot & Cold (100 ml)

Ár: 3.665 Ft

A Hot & Cold dupla hatású síkosító gél felvitel után gyengéden hűti az intim részeket, és dörzsölve kellemesen melegedni kezd. Ugyanakkor a gél vízbázisú és menta kivonatokkal ízesített. Fűszerezze fel vele orális szexet, és indítsa el libidóját szenvedélyes cselekvésbe. A Hot & Cold síkosítót mindenkinek ajánljuk, aki egy stimuláló géllel szeretné megfűszerezni a játékát, de nem tudja, hogy hűvösre vagy melegre menjen. Ezzel a termékkel mindkét érzetet átélheti, és a speciális stimuláló zseléktől eltérően bármikor használhatja klasszikus síkosító gélként.

A zselé felvitele után azonnal érezni fogod a hűsítő hatás kezdetét. Használatakor körülbelül 20 percig gyengéd hűsítő érzést érzünk. A melegítő hatást azonban gyengenek találjuk a stimuláló zselékhez képest. A behatolás során aktiválódik, és csak a hüvelyben lévő nők érzik.

Nagyra értékeljük a vízbázisú összetételét, melynek köszönhetően a gélt óvszerrel vagy erotikus segédanyagokkal együtt is használhatjuk. Ezenkívül a kenőanyag ehető . A mezei menta friss illata és íze játék közben serkenti érzékeit és erősíti a képzeletét. Fűszerezze meg orális szexét egy csepp Hot & Cold síkosítóval, és merjen.

A borsmenta kivonatokat gyakran használják a természetes kozmetikumokban, a népi gyógyászatban és az aromaterápiában. Az emberek gyakran összetévesztik a borsmentával, amitől abban különbözik, hogy kevesebb mentolt tartalmaz. A fodormenta nyugtató hatású , főként problémás vagy ekcémás bőr ápolására használják. Belsőleg alkalmazva serkenti az étvágyat és mérsékli a puffadást. Harmonizálja az idegrendszert és megnyugtatja az elmét.

A praktikus, 100 ml-es tubusban lévő kenőzselé jól illeszkedik a kézbe és az éjjeliszekrényre. Használat közben elégedettek voltunk a gél sűrűbb állagával , amely átlátszó színű és nem folyik ki magától a csomagolásból. Emiatt nem szivárgott a kenőanyag a lapokra.

A fényűző fekete-kék címke gyönyörű és mindenekelőtt nem feltűnő. Első pillantásra senki sem fogja kitalálni, hogy egy síkosító gél készen áll az ágya mellett. Gyönyörű kialakításának köszönhetően ajánljuk a Hot & Cold síkosítót évfordulós vagy Valentin-napi ajándéknak.

FIGYELMEZTETÉS: A síkosító gélt száraz és sötét helyen, gyermekektől elzárva tárolja. Az első használat előtt próbáljon meg egy kis mennyiségű gélt felvinni az alkarjára. Ha irritáció vagy allergiás reakció lép fel, ne használja tovább a terméket. Ne alkalmazza a terméket a szem környékére vagy a sebekre. Rendszeresen ellenőrizze a lejárati dátumot. Ne használja a gélt, miután lejárt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hűsítő lecsókolható síkosító gél Hot & Cold (100 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem