Betöltés...

Szilikon gél System Jo Premium Jelly (120 ml)

Ár: 8.065 Ft

A szilikon síkosító gél System Jo Premium Jelly nagy 120 ml-es kiszerelésben hosszan tartó hidratálást biztosít az intim részeknek, és elképesztő puhaságot kölcsönöz a bőrnek. A tojásfehérje különleges állagának köszönhetően az olaj tökéletesen tapad az erotikus eszközök felületére, és nem is folyik le a testről. Rugalmas textúrája tökéletesen keni a hüvelyt és az alját. Értékelni fogja a síkosítót maszturbáció és szex közben. Kombinálhatod erotikus segédeszközzel (kivéve a szilikont) és óvszerrel is.

A System Jo Premium Jelly szilikonolaj hosszú ideig siklik, nem szárad ki és nem válik pépessé. Vízállóságának köszönhetően izgalmas pillanatokat élvezhet vele a fürdőben és a zuhanyozásban. Ennek ellenére játék után a gél könnyen lemosható szappannal és vízzel. Nálunk ez a síkosító gél vált be a legjobban az anális játékhoz. Magas csúszásának köszönhetően csak keveset kell felvinni. A gélt ezután az egész seggre kenjük, majd tökéletesen megnedvesítjük, és készen áll az ujjakkal, pénisszel vagy erotikus eszközzel való behatolásra.

A Lubricant System Jo Premium Jelly nem tartalmaz olyan tartósítószert vagy színezéket , amely a bőr és az ágynemű irritációját vagy elszíneződését okozná. Ezenkívül a vastag konzisztencia miatt a kenőanyag nem folyik ki a nyitott csőből. Nálunk nem ömlött a gél az ágyra.

A tojásfehérje konzisztenciája a gélkompozícióban található szilikonolajokkal együtt alig szárad , és egyenletes csúszós réteget hagy az erotikus segédeszközök felületén. A kenőanyaggal tehát sima és pokolian szenvedélyes utazásban lesz része hosszú előjáték nélkül is. Használhatja a System Jo Premium Jelly szilikon gélt latex óvszerekkel vagy üvegből vagy TPR anyagból készült erotikus játékokkal.

De egy kicsit mélyebbre kell ásnia a zsebében, hogy megszerezze ezt a gélt. De magasabb ára megéri prémium összetételét és kiváló tulajdonságait.

FIGYELMEZTETÉS: A síkosító gélt száraz és sötét helyen, gyermekektől elzárva tárolja. Az első használat előtt próbáljon meg egy kis mennyiségű gélt felvinni az alkarjára. Ha irritáció vagy allergiás reakció lép fel, ne használja tovább a terméket. Ne alkalmazza a terméket a szem környékére vagy a sebekre. Rendszeresen ellenőrizze a lejárati dátumot. Ne használja a gélt, miután lejárt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon gél System Jo Premium Jelly (120 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem