Betöltés...

Síkosító gél System JO H2O Jelly Original (120 ml)

Ár: 7.345 Ft

A System JO H2O Jelly Original síkosító gél elképesztően vastag és csúszós párnát hoz létre az intim részeken, mellyel az élvezet csúcsára csúszik. Egyedülálló konzisztenciája az olvadt zselére emlékeztet, amely tökéletesen megállja a helyét az erotikus eszközökön és az erogén zónákon. Vastag textúrája intenzíven keni a hüvelyt és az alját. Ezért javasoljuk a gélt maszturbáció és szex közben.

A JO H2O Jelly Original Lubricant System nem tartalmaz parabéneket vagy propilénglikolt. A legtöbb vízbázisú síkosító gél glicerint és propilénglikolt tartalmaz, hogy biztosítsa a kívánt viszkozitást és a megfelelő sűrűséget és konzisztenciát. Nagy mennyiségük azonban magas ozmolalitásukkal (aktív részecskék koncentrációjával) együtt zavarja az intim részek bőrét. Ezért a JO márka úgy döntött, hogy egyáltalán nem használ propilénglikolt ebben a termékben.

Mi személy szerint előnyben részesítjük a színtelen, hozzáadott aroma nélküli zseléket, így örömünkre szolgált, hogy a System JO H2O Jelly Original gélben nem találtunk mesterséges színezéket vagy illatanyagot. A gyártó ezzel csökkentette a ruházat és az ágynemű allergiás irritációjának vagy foltosodásának lehetőségét. Ezenkívül a vastag konzisztencia miatt a kenőanyag nem folyik ki a nyitott csőből. Ezért nem fordult elő velünk, hogy az ágyban kiöntöttük a gélt, vagy letakartuk vele az éjjeliszekrényt.

A vékonyabb zselé állaga alig szárad , és egyenletes csúszós réteget hagy az erotikus segédeszközök felületén. Ennek köszönhetően elsősorban az anális játékot fogod élvezni, ami a System JO H2O Jelly Original zselével hosszú és csúszós lesz. A vízbázisú síkosító nem károsítja a szilikon vagy latex eszközök vagy óvszerek kényes felületét. Ezért meghívhatja őt minden szexuális gyakorlatára. A nagy , 120 ml-es kiszerelésnek köszönhetően a síkosító gél sokáig eláll.

Az egyetlen apró hátrány a magasabb ár , amely tükrözi a prémium feldolgozást és a gél egyedi konzisztenciáját , amelyet semmilyen más kenőanyagnál nem talál meg.

FIGYELMEZTETÉS: A síkosító gélt száraz és sötét helyen, gyermekektől elzárva tárolja. Az első használat előtt próbáljon meg egy kis mennyiségű gélt felvinni az alkarjára. Ha irritáció vagy allergiás reakció lép fel, ne használja tovább a terméket. Ne alkalmazza a terméket a szem környékére vagy a sebekre. Rendszeresen ellenőrizze a lejárati dátumot. Ne használja a gélt, miután lejárt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Síkosító gél System JO H2O Jelly Original (120 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem