Betöltés...

Male Edge pénisz hosszabbító

Ár: 55.500 Ft

A Male Edge Hosszabbítót azok a férfiak fogadják, akik hosszabb péniszre vágynak. A készülék fokozatosan meghosszabbítja és kiegyenesíti a férfi büszkeségét, fájdalom nélkül . Az expander 4 és 24 cm közötti péniszhosszúságra alkalmas, és a bővítő ötletes kialakítása kényelmes viseletet biztosít éjjel-nappal. Az expander ajánlott viselési ideje 8-26 hét . A maximálisan megadott viselési idő után a gyártó akár 28%-os tartós pénisz-megnagyobbodást állít.

A készülék könnyen felhelyezhető , és állítható méretének és kifinomult rögzítési rendszerének köszönhetően alkalmazkodik a pénisz egyéni anatómiájához és méreteihez. Az áttekinthető cseh nyelvű képes utasításokban részletes leírást talál a hosszabbító rögzítéséhez, és megtekintheti az oktatóvideót is.

Az expander egészségbarát anyagból (polioximetilén) készült, amelyet könnyedén higiénikusan tisztán tarthat. A csomagban talál egy vonalzót és egy edzésnaplót az eredmények dokumentálásához, egy oktatóvideót és hozzáférést a közösségi fórumhoz .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Male Edge pénisz hosszabbító" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem