Betöltés...

Bőrbilincs kézre Sexy Elephant lánccal

Ár: 34.975 Ft

A  Sexy Elephant bőrbilincs az egyik legfényűzőbb bilincs a kínálatunkban. Elegáns kialakítását az erős és tartós anyaggal együtt az igényes felhasználók fogják értékelni, akik értékelik a minőségi kivitelezést és a csodálatos, nyom nélküli szexuális élményt. A puha, párnázott bőr nem dörzsöli a csuklót és nem okoz zúzódásokat. Élvezze tehát az izgalmas BDSM játékot akár reggel, munkába indulás előtt is. A megkötözés után nem maradnak nyomok a testén, így megtarthatja magának az izgalmas titkot.

Az erotikus bilincs olyan népszerű szexeszköz, amely egyetlen keményebb játék kedvelőjének sem hiányozhat az otthonából. Használatuk az előjáték vagy a szex során a provokáció szikráját hozza, és elmélyíti a partnerek közötti bizalmat. Ha új erotikus élményre vágynak, vagy minőségi utódot keresnek egy elromlott bilincshez, akkor a Sexy Elephant bőrbilincs el fogja kápráztatni.

A fekete Sexy Elephant bilincs kétféle bőrből készült. A felső rész kiváló minőségű marhabőrből készült, amely olasz kecskebőrrel van alávarrva. Ezt a bőrt a világhírű divatmárkák gyakran használják ruházati kiegészítőkhöz és cipőkhöz. Mindkét bőr hosszú élettartamú, ha megfelelően ápolják, és már az első alkalommal, amikor viseli őket, imádni fogja a sima felületüket és a puha párnázatukat. Minden acél alkatrész lakkozott, hogy tökéletesen illeszkedjen a bilincsek elegáns megjelenéséhez. A marhabőr külső oldalán található, precíz, piros varrás látványos.

A bilincsek csat és 6 lyukú pánt segítségével rögzíthetők. A fel- és levételük így egyszerű és gyors. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy a bilincsek a széles variálhatóságnak köszönhetően jól illeszkednek mind a női, mind a férfi csuklókra.

Nagyra értékeljük a praktikus láncot is, amely a karabinerekkel együtt összesen 15 cm-t. Ez megkönnyíti partnere kezének hátrakötését vagy az ágyhoz kötözését.

Magának a bilincsnek a precíz kivitelezésén kívül tetszik nekünk a környezetbarát doboza is, amely újrahasznosított papírból készült. Ha tehát szereti kényeztetni magát és csak a legjobb dolgoknak hódolni az életben, akkor a Sexy Elephant bilincs minden elvárását teljesíteni fogja. Tűzbe tesszük az ormányunkat azért, hogy minden titkos fantáziáját kiélheti vele.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bőrbilincs kézre Sexy Elephant lánccal" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem