Betöltés...

Red Desire harisnyakötős szett, XS–S

Ár: 13.495 Ft

A vörös szín érzéki és ellenállhatatlan hatású, és megdobogtatja partnere szívét a hálószobában. Elefánt kiadásunk rafinált Red Desire harisnyakötő szettje hímzett szívecskékkel díszített , és a hölgyek szerelmüket megvallhatják párjuknak, például ismerkedés évfordulóján vagy Valentin napon .
Az aládrótnak köszönhetően az állítható pántokkal ellátott melltartó megemeli a melleket és gondoskodik a tömött mellkasról. Azt tapasztaltuk, hogy a melltartó még olyan nőknél is jól mutat , akiket a természet kisebb mellekkel ajándékozott meg. A dupla pántok masnikkal vannak díszítve, amelyek egy csipetnyi aranyosságot adnak a készlethez.



A hölgyek szeretni fogják a nem hagyományos harisnyakötőt is, amely szélesebb, rugalmas pántból készül, és nincs rögzítő , így a nők még azelőtt felveszik, mielőtt azt mondanák, hogy elefánt. Az öv nem vág bele a testbe, így kényelmes viselet és gyönyörűen kiemeli a derekát . A harisnyakötő a szexi harisnyatartókhoz van rögzítve, amelyek finoman karcsúsítják a combokat , mivel szélesebb gumiszegélyek alkotják. A nők a nadrágtartó állítható pántjait alakjuk magasságához igazítják .



A nők a szűkítő klipekkel és magasabb derékkal rendelkező szexi tangákat is hozzáigazíthatják ívükhöz. A bugyi elejét hímzett szívecskék díszítik, hátul áttetsző anyagot találsz.
A szett luxus tüllből készült, mely nem karcolja meg a bőrt, átvilágít rajta a mellbimbók és a Vénusz dombja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Red Desire harisnyakötős szett, XS–S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem