Betöltés...

Vibrátor Corn Cob (19,5 cm)

Ár: 16.370 Ft

A nagy sárga kukorica formájú Corn Cob vibrátor első pillantásra megragadja a tekintetét. Kidolgozott kialakítása hihetően a kukoricacsutkát utánozza. Adjon egy vibrátort vicces ajándékként testvérének vagy barátjának születésnapjára, vagy nászajándékba, és javítja hangulatát és szexuális életét. Az egyenes formának és keskeny hegyének köszönhetően a játék könnyen bevezethető.

A kis kukoricaszemek kellemes bordázott felületet alkotnak, amely intenzíven masszírozza a hüvelyt. A vibrátor kellemes tapintású és sima szilikonból készült, amely nem okoz allergiás reakciókat. Az eszköz erős, zümmögő rezgésekkel rendelkezik , amelyek nem hatolnak át túl mélyre, de ereje már az első programtól kezdve egy mérfölddel lerövidíti az orgazmusig vezető utat.

A 10 vibrációs program áradatában megtalálod kedvenceidet, melyek alkalmasak előjátékra és csúcspontra. A vibrátor vízálló és szabványos USB-kábellel tölthető. Használat közben viszont azt tapasztaltuk, hogy bordázott felülete egy kis türelmet igényel a tisztítás során. Ezért javasoljuk, hogy használjon puha fogkefét vagy fülbotot, hogy segítsen.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrátor Corn Cob (19,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem