Betöltés...

Anális vibrátor Pleasure Wave (18 cm)

Ár: 33.125 Ft

Az egyedülálló Pleasure Wave anális vibrátor egyesíti a bevált análdugó-formát egy eredeti rotáló funkcióval, amely a vibrátort hernyószerűen hullámzóvá teszi. Középső része a forgó testeknek köszönhetően jobbra és balra mozog, és érezheti, ahogy a belső golyók körbeforognak. Tekintettel arra, hogy a vibrátort mélyebben kell behelyezni a fenékbe, ezért tapasztaltabb anális élvezetek szerelmeseinek ajánljuk. Kezdőknek a kemény kialakítás és a mély megtöltés nem biztos, hogy élvezetes lesz.

Az anális szex sok nő és férfi egyik kedvenc praktikája. A fenék izgatható nyelvvel, ujjakkal, pénisszel vagy erotikus játékkal. Akiknek már van tapasztalatuk az anális segédeszközökkel, ne hagyják ki a Pleasure Wave anális vibrátort, amely szó szerint meghullámoztatja az análist 5 rotációs és 10 vibrációs program ritmusában.

A kemény vibrátor bevezetése előtt javasoljuk, hogy a fenekét készítse elő például ujjakkal vagy egy kisebb análdugóval. A tapasztalt ínyencek azonban felkészülés nélkül is megbirkóznak a játék behelyezésével. A sima, szilikon anyag, amelyből a játék készült, kiválóan siklik síkosítás után, és megkönnyíti a behatolást.

Amikor behelyezi a fenekébe, maga a segédeszköz hullámos felülete feltüzeli. Miután a vibrációt a hullámzó mozgással együtt bekapcsolta, el fog ámulni a váratlanul erős stimuláción, amely a vibrátor közepétől a játék teljes hosszában továbbítódik.

Vigye magával a Pleasure Wave teljesen vízálló vibrátort a fürdőkádba vagy zuhanyozásra, ahol lazíthat és maximálisan élvezheti az anális stimulációt. És ha a játék lemerül, húzza ki a mágneses USB-kábelt a dobozból, és töltse fel.

Ahogy már említettük, a Pleasure Wave vibrátort intenzív stimulációja, kemény kialakítása és a lehető legmesszebbre a fenékbe való behelyezése miatt ajánljuk tapasztaltabb játékosoknak, akik tudják kezelni ezt a megszelídíthetetlen eszközt. Végül egy képzeletbeli pontot lehúzzuk a magasabb zajszintért, amit a forgó test atipikus mechanikai hangja okoz, amely a tengely körül forog, és így hozza létre a vibrátor hullámos mozgását. De megbizonyosodtunk arról, hogy senki nem hallja meg a hálószoba falai között lévő kalandjáról.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Anális vibrátor Pleasure Wave (18 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem