Betöltés...

Fun Factory LAYA III masszázsvibrátor, zöld

Ár: 36.195 Ft

A kis Fun Factory LAYA III masszázsvibrátor hajó alakú, masszírozza a csiklót, a mellbimbókat, a péniszt, a heréket vagy akár a gátat. Méretének köszönhetően elfér a zsebében, így mindig magánál tarthatja, és előveheti maszturbációhoz, előjátékhoz vagy közös szexhez. Ez a modell a harmadik Fun Factory LAYA III vibrátor, amelybe világszerte nők milliói szerettek bele. Adja át magát a layering hatásnak, és hagyja, hogy teste felrobbanjon az endorfinoktól.

A vibrátor a nevét egyedülálló layering hatásának köszönhetően kapta, amit réteghatásnak fordíthatunk. Az ingerlés varázsa abban rejlik, hogy a vibrátor egyszerre rezeg és lüktet. Ennek köszönhetően különböző idegvégződéseket stimulál, amelyek közvetlenül a bőr alatt és az izmok mélyén helyezkednek el. És minél több ideget ingerel, annál erősebb lesz a csúcs.

Ha a Fun Factory LAYA III vibrátort a táskájában vagy bőröndjében hordja, értékelni fogja a praktikus utazózárat, amely lezárja a vezérlőgombokat. Így soha nem fog a játékszer magától bekapcsolni, például a repülőtéri biztonsági ellenőrzésnél vagy egy üzleti megbeszélésen.

A különleges formájú vibrátor egy kicsit egy hajóra hasonlít. Ennek köszönhetően a nő ölébe helyezve simogatja az egész szeméremtestet, beleértve a csiklót és a szeméremajkakat is. A játék így az egész hüvelyt stimulálja, és a rezgések mélyen behatolnak a belsejébe. De az egyedülálló formát a szoptatós anyák is értékelik. Amikor a masszázsvibrátort elölről, oldalról vagy alulról a mellre helyezik, durva rezgései behatolnak a mellizomba, és elkezdik stimulálni az emlőmirigyeket. Ezáltal gyorsan megindul az anyatej áramlása, és a nő megszabadul a fájdalomtól és a duzzanattól.

Mi magunk a Fun Factory LAYA III vibrátort leginkább páros játszadozások során használjuk. Az orális szex feldobásához javasoljuk a játékot a herék alá vagy a pénisz tövéhez helyezni. A férfiak pedig maszturbálás közben a makk alatt lévő kantár ingerlésére is használhatják az eszközt. Azok a nők, akik szex közben nem jutnak el az orgazmusig, értékelni fogják, hogy a játék még misszionárius pózban is szépen elfér az egymásba fonódó testek között, és a nőket a csúcsra juttatja.

A tökéletesen sima és puha szilikonból készült játék kellemes tapintású, és síkosítás után szépen csúszik a testen. A segédeszköz felületének gyengéd hullámzása fokozza az erogén zónák ingerlését.

Ez a kicsi, de erőteljes masszázsvibrátor erős rezgésekkel büszkélkedhet, amelyek még a legalacsonyabb intenzitáson is ugyanolyan intenzív élményt nyújtanak, mint a maximális teljesítményen. A játék ezért kielégíti az érzékeny embereket és azokat, akik szeretik a nagy intenzitású stimulációt.

A játék közepesen vízálló kialakítással rendelkezik a könnyű karbantartás érdekében, és szuper csendes vibrációs motorral, amelyet senki sem hallhat a hálószoba ajtaján kívül. Ha pedig a vibrátor lemerül, egyszerűen töltse fel a mellékelt mágneses USB-kábellel.

Magán a vibrátoron kívül tetszik nekünk a gyönyörű környezetbarát papírdoboz is. Ajándékozza hát a Fun Factory LAYA III erotikus eszközt a kedvesének, és kényeztessék egymást közös forró szexszel teli estékkel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory LAYA III masszázsvibrátor, zöld" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem