Betöltés...

Anális gyöngyös dildó Beaded Lust (17 cm), szürke

Ár: 11.710 Ft

A nem hagyományos metálkék vagy szürke színű anális golyós vibrátor már első pillantásra megragadja a tekintetet, és különlegessé teszi erotikus játékgyűjteményét .
A 17 cm teljes hosszúságú és 5,3 cm átmérőjű készülék hét egymással összekapcsolt golyóból áll, amelyek fokozzák a kellemes érzéseket a stimuláció során, és kényeztetik az érzékeny végbélnyílást vagy hüvelyt .



Az enyhén ívelt formának és a kiváló minőségű , selymesen sima szilikonnak köszönhetően, amely nem okoz allergiás reakciókat, a szilárd játék könnyen bevezethető .
A vízálló vibrátor megfűszerezi a zuhanyozás és a fürdő pillanatait.



A kerek tapadókorong jól illeszkedik a legtöbb hevederhez . Szólójáték közben is értékelni fogja, ha sík felületre, például csempére, padlóra vagy tükörre rögzíti, és felnyergeli a vibrátort. Ezután szabad kezeit használja más erogén zónák stimulálására, ami segít elérni az orgazmus örömét.
Sajnos előfordulhat, hogy a tapadókorong nem fog úgy tartani, ahogy kellene a vad ütések során. Azt tapasztaltuk azonban, hogy ha óvatosan kezeli és ráül a játékra, akkor is kellemes élményben lesz része. A jobb tapadás érdekében megpróbálhatja bevonni a tapadókorongot vazelinnel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Anális gyöngyös dildó Beaded Lust (17 cm), szürke" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem