Betöltés...

Enzimatikus eszköztisztító ToyProBiotic (200 ml)

Ár: 6.210 Ft

A ToyProBiotic enzimatikus Tisztítószer szerszámokhoz egy speciális és rendkívül gyengéd probiotikum a szerszámokhoz, amely összehasonlíthatatlanul elpusztítja a baktériumokat és a hozzájuk kapcsolódó kellemetlen szagokat . A termék a természetes hatás és az egyedülálló biológiai hatásmechanizmus elvén működik, és segít megőrizni az erotikus játékokat vagy menstruációs poharakat illatosak , kiváló állapotban és higiéniailag tisztán . Ezt a technológiát az egészségügyben használják, és egy egyedülálló fejlesztési terméknek köszönhetően először az erotika és a szex világában. Az Állami Egészségügyi Intézet az enzimatikus készüléktisztítót az egészségre és a környezetre nézve biztonságosnak minősítette. Ezért ideális mindenkinek, aki figyeli a kompozíciót és gondol az egészségére. A vegyszer, felületaktív anyag és alkohol mentes vegán összetételének köszönhetően még az ökológia iránt érdeklődők is a termékhez nyúlnak.


Kínálatunkban a Sexy Elephant márkanév alatt megtalálható az alkoholmentes Toy Cleaner fertőtlenítő spray is, mely nem ionos felületaktív anyagokat (surfactants) tartalmaz. Ezek megváltoztatják a szerszám felületének felületi feszültségét, és így lehetővé teszik a baktériumok felszabadulását és lemosását, hasonlóan a tisztítószerekhez, az edényekhez vagy a mosogatógéphez használt tablettákhoz. A ToyCleaner ugyanakkor kíméletes a szerszámokhoz és az egészséghez, és nem terheli annyira a környezetet, mivel ezeknek a hatóanyagoknak kevesebb mint 5%-a található meg az összetételében. A nemionos felületaktív anyagok környezetbarátabbak is, mint az ionos felületaktív anyagok. A ToyCleaner terméknél fontos a tisztítószer gyors leöblítése a szerszámról a karbantartás során, ami eltávolítja a tisztítószert és a baktériumokat is, amelyeket nem lehet megfogni a szerszámon. Másrészt a bakteriális enzimeken alapuló ToyProBiotic enzimatikus tisztítószer – az értékes probiotikumokhoz hasonlóan – a pozitív baktériumok tulajdonságait használja fel, amelyeket egy éjszakán át fent hagyhatsz. A ToyProBiotic termék a ToyCleaner változattal ellentétben közvetlenül a szag forrására hat, ami közvetlenül a szerszámon pusztítja el a felületi feszültség megváltoztatása nélkül. Az öblítés csak a tisztítószer maradékát és az elhalt baktériumokat mossa le. Összefoglalva, A Toy Cleaner gyorsan és felületesen tisztítja az erotikus játékokat, A ToyProBiotic enzimtisztító pedig alaposabban és mélyebben. Mind a környezet, mind az egészségünk szempontjából az új ToyProBiotic a legkíméletesebb dolog, amit a piacon lehet találni, és ezt az Állami Egészségügyi Intézet tanúsítványa is igazolja. A ToyProBiotic termék harmadával több tartalommal rendelkezik, mint a klasszikus ToyCleaner, így tovább bírja. A ml-re való átváltás után azonban mindkét termék ára megegyezik.

„Minden az ügyfeleink igényével kezdődött, akik a tökéletes anális játékszagtisztítót keresték. A kellemetlen aroma főként a szilikonos eszközökön tapad meg, és szappannal és vízzel vagy más szokásos termékekkel nehezen távolítható el. Arra is gondoltunk, hogy piacra dobunk egy hatékony tisztítószert , amely egyszerre lenne egészség- és környezetbarát , és egy kicsit bio. Különféle technológiát teszteltünk, amelyek teljesen eltérő hatásmechanizmusokon alapulnak. Felfedeztük Az enzimtechnológiát a sebészeti helyiségek világában , és szó szerint elvarázsolt bennünket hatékonyságával, valamint az egészségre és az ökológiára való tekintettel. Ezt több hónapig tartó biztonsági tesztelés követte a szexjátékok gyártásához használt különféle anyagokra vonatkozóan. És amikor megbizonyosodtunk arról, hogy a ToyProBiotic tisztító nem teszi tönkre az eszközöket, úgy döntöttünk, hogy az egyedülálló enzimalapú technológiát az egészségügyi szektorból átvisszük az erotika és a szexjátékok világába . A Sexy Elephant márkanév alatt így egy egyedülálló úttörő , biológiai alapon nagy hatékonyságú terméket fejlesztettünk ki , amelyet a versenytársak között vagy a világon sehol sem talál meg” – magyarázza a Sexy Elephant márka termékmenedzsere.

Vigye fel a tisztítószert a kívánt területre permetezővel , és hagyja rajta, akár egy éjszakán át. Az enzimatikus hatásmechanizmus gyors és gyengéd , és addig működik, amíg le nem öblíted vízzel. A testbe helyezett erotikus játékokat játék előtt öblítse le. Latex és bőr ruházat vagy más szövet esetén nem kell öblíteni a tisztítószert, mert nem hagy foltokat . A biológiai aktivitásnak köszönhetően a termék eltarthatósága 12 hónap, azaz rövidebb, mint a hagyományos tisztítószereké. Ezalatt 100%-os hatékonyságát tudjuk garantálni, ami a lejárati idő után lassan csökkenhet. A helyi termelésnek köszönhetően azonban mindig biztosítani tudjuk a termék friss szállítását.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Enzimatikus eszköztisztító ToyProBiotic (200 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem