Betöltés...

Hűsítő stimuláló gél Raspberry Mint (15 ml)

Ár: 5.875 Ft

Imádni fogod a praktikus Utazási csomagban található hűsítő Raspberry Mint stimuláló gélt a csodálatos afrodiziákum aromája és a frissen szedett málna íze miatt, amelyet frissítő menta fokoz. Amit mi is szeretünk az ígéretes vegán formulájú gélben, az a vékonyabb zselés állaga, amely könnyen kenhető és nem ragad . A termék ölre történő felvitele után a jelentős hűsítő hatás 30 másodpercen belül aktiválódik. A csikló mellett a makk, az egész pénisz vagy a mellbimbók is kenhetők a géllel. Az érzékeny erogén zónákat mindkét partner elrontja maszturbáció vagy előjáték közben.

A stimuláló gél felvitele után jelentős hűsítő hatást éreztünk, ami ezt követően intenzív vérkeringéssé vált. A géllel ezért a meglepetés elragadó pillanatait fogod átélni, amelyek során a szenvedély lavina elsodor, és intenzívebb orgazmusban lesz részed. A stimuláló hatás körülbelül 10 percig tart , és többször is felviheti a gélt az intim részekre.

A termék kellemes zselés állagú , amelyet a Carbomer (akrilsav polimer) anyag biztosít. Csak vigyen fel egy csepp gélt az erogén zónákra, mert gyönyörűen eloszlik . A karbomert széles körben használják a kozmetikai iparban testápolók, hajzselék, bőrkrémek vagy akár sminkek gyártásában vagy az öregedésgátló ápolásban. A karbomer segít a bőr hidratáltságában is , így a Raspberry Mint stimuláló gél használata után az intim részek bőre kellemesen puha és rugalmas lesz.

A Raspberry Mint stimuláló gél nem helyettesíti a síkosító zselét , ezért csak külsőleg vigye fel az intim területek bőrére szex vagy orális játék előtt. Az orgazmus változatosabbá tételéhez használhatja kedvenc nyomásmérő eszközét, csiklóvibrátorát vagy maszturbátorát önkielégítéshez vagy előjátékhoz. A vízbázis az erotikus játékok minden anyagával barátságos.

Ahogy a bevezetőben is említettük, imádni fogja a stimuláló gél édes-mentolos ízét , amely borsmenta gumira vagy édességre emlékeztet. Nyalás után enyhén csípi a nyelvet és friss szellőt hagy a szájban. A gél azonban nem túl édes, és értékeljük, hogy nincs keserű kémiai utóíze. A mesterséges édesítőszer szacharin nem emeli a vércukorszintet, így a cukorbetegek is orális játékokra hívhatják a serkentő gélt.

Kiemeljük a kompakt csomagot is, amely még a legkisebb kézitáskában is elfér. A stimuláló gélt ezért magával viheti nyaralásra vagy egy wellness hétvégére. A szaunában eltöltött csodálatos kikapcsolódás után a hölgyek még intenzívebben élvezik a gél csiklójukra gyakorolt hűsítő hatását, és hagyják magukat elragadni az élvezet hullámain egészen az orgazmusig. A praktikus Pumpával ellátott diszkrét tubus szájspray-t idéz, így még a szobalány sem fogja felismerni az intim részekre szánt hűsítő gélt.

Értesítés
Tartsa a terméket gyermekektől és háziállatoktól távol. Kerülje a sérült bőrrel és szemmel való érintkezést. Ha a termék a szemébe kerül, öblítse ki tiszta vízzel. A termék nem belső használatra készült. Bőrirritáció esetén hagyja abba a gél használatát, és forduljon orvosához.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Hűsítő stimuláló gél Raspberry Mint (15 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem