Betöltés...

Fox Tail análdugó (46 cm)

Ár: 16.370 Ft

A Fox Tail análdugó hosszú, szőrös farokkal úgy néz ki, mint egy igazi rókafark. Gyönyörűen kiemelkedik a fotókon, díszíti a feneket, és megfűszerezi az előjátékot vagy a szexet a partnerével. Ha közel áll önhöz a pet play vagy a furry play, bővítse farokgyűjteményét ezzel a luxus rókafarokkal. Professzionális dominánk, Lady Viktóri is használja a a Fox Tail análdugót, hogy megalázza a szubokat. Ezért bátran próbáljon ki egy eredeti róka és vadász szerepjátékot, vagy lépjen be a BDSM játékok világába.

Kellemesen puha és sima tapintású, a szőr hihetően néz ki, és fokozza a pet playt. A rókafark gyönyörűen díszíti a feneket, ráadásul a partner óvatosan megfoghatja hátulról szex közben. Az előjáték során a farkával kihívóan csiklandozhatja partnere testét és ezzel megfelelő figyelemre keltheti legérzékenyebb erogén zónáit.

Ha análdugót visel, akkor nemcsak azt fogja értékelni, hogy szép formájának köszönhetően nem csúszik ki, hanem azt is, hogy amikor a nő bedugja a fenekébe, akkor szex közben élvezheti a szűkebb hüvely hatását. A behatolás során mindkét partner szorosabb fogást és intenzívebb orgazmust érez.

A fényes, rozsdamentes acél gyorsan átveszi az emberi test hőmérsékletét, és ezért nem hűti Önt. Javasoljuk azonban, hogy használja hőszabályozó tulajdonságait, hogy változatosabbá tegye a játékokat, és így élvezze a játszadozást a hőmérséklettel. Használat előtt próbálja meleg vagy hideg vízben felmelegíteni vagy lehűteni az análdugót, és nézze meg, milyen hőmérséklettől lesz libabőrös.

Maga a fém análdugó közepesen vízálló és könnyen mosható. De a szőrös szőrfarok egy kicsit több törődést igényel. Javasoljuk, hogy játék közben figyeljen rá, nehogy feleslegesen szennyeződjön a síkosítótól. Szennyeződés esetén alaposan mossa le szappannal és vízzel. Annak érdekében, hogy a szőrszálak áztatás után újra bolyhosak legyenek, hajszárítóval gyorsan szárítsa meg őket, és dúsítsa őket kifújással.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fox Tail análdugó (46 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem