Betöltés...

Tapadókorongos dildó Purple Wave (19 cm)

Ár: 19.600 Ft

A Purple Wave vibrátor eredetinek tűnik a hullámokra emlékeztető, jellegzetes görbületének köszönhetően.

Jellegzetes kettős görbülete tökéletesen támaszkodik a G-ponton vagy a prosztatán , és a behatolás során intenzíven stimulálja a hüvelybemenetet és a végbélnyílást. A közepes méretek mindenkinek tetszeni fognak, aki szereti a maximális töltetet. Az atipikus formát az igényes játékosok értékelni fogják, akik szeretnek intenzív stimulációval kényeztetni magukat, majd az örömhullámon lovagolnak.

A vibrátor kettős görbülete hullámvasútra emlékeztet . A pufók hegye szépen kitölt és csodálatosan stimulál. Az anális játékhoz ezért azt javasoljuk, hogy először az alját terítse szét az ujjaival vagy egy kis anális dugóval.

Puha és minőségi szilikon anyag egy csepp géllel csodálatosan siklik és nem tapad a szennyeződéshez. Ezért válik vásárlóink körében a legnépszerűbb anyaggá minden erotikus segédeszközhöz.

A vízálló felület megkönnyíti a játék tisztítását, és örömet okoz a vízi játékok szerelmeseinek. Akár viszed magaddal a Purple Wave vibrátort a fürdőkádba, pezsgőfürdőbe vagy zuhanyozóba, mindenhol elsodor egy viharos orgazmus hulláma.

A rugalmas tapadókorong jól tapad bútorokon, csempén és tükrön. Így kényezteted magad egy szenvedélyes kihangosítással, melynek során kezeddel ugrathatod partneredet vagy saját erogén zónáidat. Kipróbáltuk, hogy a Purple Wave vibrátor hámban is megállja a helyét. Ezért használja felcsatolható péniszként is.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tapadókorongos dildó Purple Wave (19 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem