Betöltés...

The Handy Ultimate Handjob interaktív fel-le mozgó maszturbátor (23 cm)

Ár: 54.745 Ft

A The Handy Ultimate Handjob interaktív, fel-le mozgó maszturbátor kifinomult időtlen dizájnnal a luxusjátékok kategóriájába tartozik, amelyek a szexuális élvezetet a legmodernebb csúcstechnológiákkal ötvözik. Ez a kidolgozott játék másodpercenként 10 behatolásra képes, ugyanakkor meglepően csendes üzemmóddal rendelkezik. Szeretjük a kifinomult mobilalkalmazást és a maszturbációs hüvely magasságának beállítási lehetőségét is. A maszturbátor nem akad el, és masszírozza a péniszt a makktól a gyökérig. Képes utánozni a szex vagy a mély orális érzéseit.

A maszturbátor három üzemmódot kínál: Offline, Bluetooth és Online. Az Offline mód a maszturbátor kézi vezérlésére szolgál. A Handyverse mobilalkalmazás segítségével távolról vezérelheti a maszturbátort Bluetooth vagy Online módban. Az angol nyelvű alkalmazást iOS vagy Android operációs rendszer támogatja, és egyszerűen letölthető a Google Playről és az App Store-ból. Az alkalmazást a nyomtatott kézikönyvben található QR-kód segítségével telepítheti mobiltelefonjára. Az alkalmazásnak köszönhetően az urak különféle előre beállított, deepthroatot vagy esetleg blowjobot idéző programokat élvezhetnek. Vagy saját preferenciáik szerint hoznak létre fel-le mozgó módokat, amelyeket megoszthatnak más maszturbáló felhasználókkal. Azt is szeretjük az alkalmazásban, hogy az erotikus videók ritmusára szintén tud mozogni.

A mobiltelefonnal párosítva a mobilalkalmazás egy egyedi kódot generál, melynek köszönhetően regisztrálhatja a maszturbátort a handyfeeling.com weboldalon (online mód). Ezután a mobilalkalmazáshoz hasonlóan ezen a platformon keresztül az erotikus videók ritmusához igazíthatja a maszturbátort, vagy eljátszhat a behatolások hosszának és ritmusának beállításával. Ha pedig a férfiaknak van Bluetooth 4.2-es mobiltelefonjuk, akkor a maszturbátort egy headsethez (szemüveghez) is csatlakoztathatják a virtuális valósághoz. A vizuális stimuláció, amelyet a maszturbátor kéjes behatolásai kísérnek, felejthetetlen szenzoros élményben részesítik a férfiakat, amelyek egyenesen az orgazmikus univerzumba vezetnek. A maszturbátor kompatibilis az ingyenesen letölthető és fizetős tartalmakkal is, amelyeket a fent említett platformon találhat meg.

Az ergonomikusan kialakított, tömör ABS műanyagból készült eszköz mellett rugalmas TPE anyagból készült maszturbációs hüvelyt talál, amely jellegzetes belső szerkezettel kényezteti a pénisz. A hüvely széles tépőzárral van az alaphoz rögzítve, amely lehetővé teszi a kívánt szorosságra húzását. A gyártó azt állítja, hogy különféle hüvelyeket és típusú maszturbátorokat rögzíthet a zárószíjhoz. A könnyebb, de erősebb Tenga 3D modellek bizonyultak számunkra a leghatékonyabbnak. A Fleshlight művaginák jól tartottak a pántban, de nagyobb súlyuk miatt megterhelték a maszturbátor motorját.

A 10 sebességi móddal rendelkező modellen a behatolások sebessége és hossza könnyen beállítható. A legnagyobb sebességnél a maszturbátor őrült 10 behatolással nyomul másodpercenként, így az urak igazi vadság elé nézhetnek. A magasságállító funkciónak köszönhetően a maszturbációs hüvely célzottan masszírozza a teljes pénisz vagy csak annak felső részét. A segédeszköz a mellékelt kábel segítségével közvetlenül a hálózatról tölthető.

A maszturbátor közepesen vízálló kezeléssel rendelkezik, így egyszerűen kezelheti a karbantartását. Nedves ruhával törölje le a szennyeződéseket a játékról. A maszturbációs hüvelyt teljesen leöblítheti folyó víz alatt, miután levette az övről.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "The Handy Ultimate Handjob interaktív fel-le mozgó maszturbátor (23 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem