Betöltés...

Watchme Wireless Technology vezeték nélküli karóra

Ár: 8.655 Ft

A Watchme Wireless Technology vezeték nélküli karórát elegáns fekete színben használhatod a vibráló vibrátorok vezérlésére Mythology Kuno Utopia M vagy Mythology Duman Mystic M. A körülbelül 5 méteres hatótávolságú óra három gombbal egyszerűen vezérelhető, és segítségével növelheti vagy csökkentheti a vibrátor vibrációs patronjának rezgését . Ha pedig a rezgő vibrátorok mindkét változata megtalálható a gyűjteményében, órájával egyszerre is irányíthatja őket. Univerzális méretének köszönhetően az állítható szíjjal ellátott óra női és férfi csuklóra is illeszkedik.

Az órát a klasszikus módon csuklóra tesszük, vagy felcsatolható szíjra rögzítjük, hogy a rezgő vibrátor könnyebben irányítható legyen még rögzítés közben is. Imádni fogja Az orvosi szilikont bársonyos puhasága és antiallergén tulajdonságai miatt.

Az óra egy praktikus USB-töltővel tölthető fel, és a vízálló felületnek köszönhetően könnyedén tisztán tarthatja. A vibrátor és a heveder nem része a csomagnak , ezért az órával együtt kell megvásárolni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Watchme Wireless Technology vezeték nélküli karóra" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem