Betöltés...

Mythology Kuno Utopia M Vibrator Watchme Wireless vibrációs dildó (15,5 cm)

Ár: 21.935 Ft

A vibrátort akár a készülék alján található vezérlőgombbal, akár távolról, vezeték nélküli óra segítségével vezérelheti Watchme Wireless Technology. De az óra nem része a csomagnak, és külön kell megvásárolni.
A puha, kerek tapadókorong bármilyen sima felülethez tapad még felcsatolt állapotban is, így élvezheti a szerepváltást vagy a remek kihangosítást a vibrátorral.
Mi is beleszerettünk a Mythology Kuno Utopia M Vibrator Watchme Wireless Vibrációs vibrátorba a csillogó, játékosan irizáló színe miatt, amely első pillantásra minden buja fantáziájú ínyencet megragad.
A keskeny, lekerekített hegynek köszönhetően a 4 cm-rel szélesebb átmérőjű játék szépen becsúszik a hüvelybe vagy az aljába , ami szépen kitölti és stimulálja a vibrátor tövében található kifejezett dupla hullámzást . Ezenkívül a modell jól rugalmas , ezért alkalmazkodik az intim részek anatómiájához.



A készülék puha orvosi szilikonból készült, amely nem okoz allergiás reakciókat és gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére.
A vibrátor kivehető kazettával rendelkezik, amely 10 vibrációs program ritmusára erősen rezeg.
A vibrációs kazetta néma üzemmódot kapott, és mágneses USB-töltéssel töltődik.



A vízálló felület gondoskodik arról, hogy könnyen higiénikusan tisztán tartsa a vibrátort.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mythology Kuno Utopia M Vibrator Watchme Wireless vibrációs dildó (15,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem