Betöltés...

The Cowgirl Premium szexgép

Ár: 587.535 Ft

A The Cowgirl Premium szexgép forradalom a szexgépek világában. Ez a luxusos eszköz Jessica Drake pornószínésznővel és Deborah Anderson fotóssal együttműködve készült. Eddig senki sem volt képes hatékonyan megismételni a népszerű lovagló pózt, amelyben a nők maguk állítják be a behatolások ütemét és sebességét. A két cserélhető tartozékkal, vezetékes távirányítóval és mobilalkalmazással rendelkező The Cowgirl Premium szexgép extra erős rezgésekkel rendelkezik, amelyektől még a padlón lévő virágcserép is táncra perdül. A játékot nemcsak azok a nők fogják szeretni, akik szeretik meglovagolni partnerüket, hanem azok a domináns férfiak is, akik szeretik kényszerített orgazmusokkal kínozni a kedvesüket. Ezért az eszköz a BDSM játékokban is meg fogja találni a helyét.

A The Cowgirl Premium szexgépet a Men's Health a "legjobb vibrátor" díjával tüntette ki szóló és páros játékhoz. A médiában gyakran "modern szexgépként" emlegetik, mert olyan fényűző szexuális élményt nyújt, amit más erotikus eszközzel nem tapasztalhat meg. A nyereg alakú szexgépen lovagolva a nők úgy fogják érezni magukat, mintha egy féktelen csődörön ülnének. A hölgyek nem fognak leesni az anatómiailag jól formázott, párnázott ülésről, még a teljes testet átjáró orgazmikus rázkódás esetén sem. Az akár 181 kg teherbírású szexgép páros játékokra is alkalmas.

Az átlátható, kábeles vezérlő két forgó kerékkel az intenzitás szabályozásához és egy klasszikus gombbal a vibrációs program megváltoztatásához, könnyen kezelhető. Ennek ellenére a szexgépnek saját mobilalkalmazása is van, a The Cowgirl angol nyelven, amely minden iOS vagy Android 5-11 operációs rendszerrel kompatibilis. A rendszer újabb verzióihoz az alkalmazás nem érhető el. Ha ez nem lenne megfelelő, akkor lecserélheti a FeelConnect 3 alkalmazásra, aminek köszönhetően akár távolról is kapcsolatba léphet partnerével, függetlenül attól, hogy hány kilométer választja el egymástól Önöket. Élvezzék a videóhívásokat együtt, vagy hagyja, hogy partnere távolról irányítsa a szexgépet az Ön örömével együtt. Mindkét alkalmazást megtalálhatja és letöltheti a Google Play vagy az App Store áruházból.  

A csomag két cserélhető tartozékot is tartalmaz alátétek formájában, amelyeket a nyereg közepén helyezhet el. Mindkét tartozék kiváló minőségű szilikonból készült, amely puha és nem porózus felülettel rendelkezik, és síkosítás után tökéletesen csúszik. Az első, csaknem lapos párna egyik oldalán kis kiemelkedésekkel intenzíven masszírozza a csiklót. A második vibrátoros feltét pedig célzottan stimulálja a G-pontot, de felhelyezése előtt a csomagban található fémrudat be kell illeszteni a nyereg közepén lévő rotáló lyukba.

Maga a szexgépet vegán bőr borítja, amit első pillantásra nem is tudna megkülönböztetni az igazitól. A választott műbőr anyag közepesen vízálló, nem okoz allergiát és könnyen tisztítható. A nagy teljesítményű és erős vibrációs motornak köszönhetően a rezgések nemcsak a szilikon tartozékokra továbbítódnak intenzíven, hanem a segédeszköz oldalán is érezni fogja őket.

A 10 intenzitású 6 vibrációs program áradata 10 sebességgel kombinált 360°-os forgással még a legigényesebb sárkányasszonyokat is kielégíti. Az eszköz közvetlenül a konnektorról kapja az áramot, így a rezgések a legmagasabb fokozaton olyan erősek, hogy a nők villámorgazmust fognak vele elérni. Azonban minél erősebbre állítja be a rezgéseket, annál hangosabban fogja hallani őket. A szexgép méretét és teljesítményét tekintve a magasabb zajszint érthető, de nem minősül diszkrét otthoni eszköznek. Ezért azt javasoljuk, hogy a gépet csak a hálószobája magányában használja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "The Cowgirl Premium szexgép" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem