Betöltés...

Fun Factory Stronic Surf handsfree pulzátor, fekete

Ár: 68.865 Ft

A Fun Factory Stronic Surf a forradalmian új pulzátorok 2. generációjához tartozik, amely erőteljes behatolásokat kínál a hüvelyi orgazmus könnyű eléréséhez. A recéknek köszönhetően ideális azoknak a hölgyeknek, akik kedvelik a közepes méretű játékokat vagy az átlagos péniszhosszt és szeretik a hüvelyfalak intenzív izgatását.

A handsfree móddal a nők kéjes menetet élhetnek át egyedül vagy a partnerükkel együtt. A Fun Factory Stronic Surf nincs szüksége segítségre a pulzáláshoz. Egyszerűen bekapcsol, becsúszik a hüvelybe, és magától fel-le mozog. Szabad kezeivel izgathatja magát vagy partnerét. Ajánljuk, hogy próbálja ki a 69-es pózt vagy a kettős behatolást. A bevágások biztosítják a hüvelyfalak megfelelő perfúzióját. Ennek köszönhetően a teljes élmény sokkal intenzívebb lesz, az orgazmus erősebb. A csiklóstimulációval kombinálva a nők olyan csúcspontot élnek át, mint még soha azelőtt.

A kiváló minőségű szilikon anyag puha és kellemes tapintású. Az erős pulzusok utánozzák a partner valódi behatolását, így a vele való játék az igazi szexre emlékeztet. 10 pulzációs programmal mindenki megtalálja a kedvére valót. Lassabb és gyorsabb impulzusok váltják egymást. Mivel a Fun Factory Stronic Surf nem vibrációs, annyira csendes, hogy a szomszéd szobában alvó gyerekek mellett is nyugodtan használhatja.

A teljes vízállóságnak köszönhetően a Fun Factory Stronic Surf karbantartása simán megy majd, ráadásul egy kéjes fürdéssel is kényeztetheti magát. Tetszik nekünk a mágneses töltés a Click and Charge rendszer segítségével, csak a mágneses végét kell a pulzátorhoz rögzíteni és kezdődik a töltés. Ezzel nemcsak a környezetet kíméli, hanem a megtakarításait is. Azt a pénzt, amelyet elemek vásárlására költene, például egy új erotikus játék vásárlására fordíthatja.

A német Fun Factory márka garancia a minőségre. A részletekig kidolgozott játékaik soha nem fognak untatni minket. Emellett elefántcsapatunk nagyra értékeli minimalista csomagolásukat is. A szalaggal átkötött, Fun Factory logóval ellátott, aranyszínű doboz remek ajándék lesz minden nőnek.

Hogy ne csak dicsérjük a Fun Factory Stronic Surf terméket, van néhány apróság, ami zavar minket. Az ára egy kicsit magasabbra van állítva, mint a hagyományos vibrátoroké, és várnia kell egy ideig, amíg a pulzátor 100%-ig feltöltődik. De úgy gondoljuk, hogy a pulzátor nyújtotta szórakozás megéri ezt a pénzt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a játék nem alkalmas pacemakerrel rendelkező személyek számára. A pulzátorban mágnes található, amely károsíthatja a pacemakert.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory Stronic Surf handsfree pulzátor, fekete" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem