Betöltés...

Análdugó Rimming Blaze távirányítóval (14,5 cm)

Ár: 23.490 Ft

A gyönyörű sötétkék színű,fényűző Rimming Blazevibráló popsi dugó 10 vibrációs program ritmusában erősen rezeg, a férfiaknak közvetlen prosztata stimulációt biztosít, és kifinomult anatómiai formájának és masszív talpának köszönhetően semmilyen helyzetben nem csúszik ki a testből. A szélesebb átmérője kitölti a tapasztaltabb ínyencek fenekét, akiknek már van tapasztalatuk a kisebb anális játékokkal, és nagyobb töltést szeretnének élvezni. A hab a tortán a nyak belsejében lévő forgó gyöngyök mozgása, amelyek 10 sebességes üzemmódban utánozzák a fenék bejáratának nyalását vagy a rimminget. A távirányító megkönnyíti az eszköz irányítását, és ösztönzi a kétjátékos játékot.

A szár belsejében 5 sor fémgyöngy található, amelyek a rezgésekkel párhuzamosan forognak , kellemesen ingerelve és lazítva a fenék bejáratát egyszerre. Amikor bekapcsolja a tűt, érzi a gyengéd körözést, bizsergést és csiklandozást a bejárat belsejében és az egész anális területen. A forgó funkció kellemesen élénkíti a maszturbációt és az előjátékot, és szokatlan élvezetet és érzéseket nyújt az anális játékhoz. Tesztelőnk, David elmondta, hogy a forgás hatása átterjedt a prosztatájára , és olyan intenzíven érezte az anális dugóval kapcsolatos élményt, hogy kozmikus sebességgel jutott csúcsra.

Aprosztatamasszázs a férfiaknak életük legerősebb orgazmusát biztosítja, és tapasztalatból tudjuk, hogy ez még a pénisz irritálása nélkül is elvégezhető. Ráadásul a prosztata masszírozása jelentős egészségügyi előnyökkel jár a férfiak számára, mivel a prosztata járataiban felgyülemlett összes ondófolyadékot felszabadítja. Ennek eredményeként enyhül a húgycsőre nehezedő nyomás, így a férfiak elkerülhetik a gyakori és fájdalmas vizelést, vagy megkönnyebbülést találnak, ha nehézségeik vannak. A prosztata megfelelő működése hatással van a szilárd erekcióra és ezáltal az egész partnerkapcsolatra is.

Az análdugó modern sötétkék színe is vonzza majd, amit nem fog hiányolni a klasszikus fekete színű análdugók gyűjteményéből. A kék árnyalat elegánsnak, magával ragadónak és energikusnak tűnik, így adunk egy esélyt annak az análdugónak, amely sosem ül túl sokáig tétlenül az éjjeliszekrényeden.

Értékeljük az okos anatómiai formát is, amely hosszúkás testtel, tömör maggal és lekerekített véggel rendelkezik a könnyebb behelyezés érdekében. A talp épp elég széles ahhoz, hogy a tű ne ássa be magát a fenékbe, és ne legyen útban a férfiak és a nők fenékpofái között. Egyes konkurens modelleknél a talp és a szár általában túl széles, így amikor feláll, az orcák összehúzása miatt a segédeszközök kiesnek. A Rimming Blaze anális dugóval a helyén járhat, állhat és feküdhet, és nem fog kicsúszni a fenekéből, vagy más módon útban lenni. Viselés közben nem kell megpróbálnod a végbélnyílásodban tartani a záróizom összehúzásával, ami egy idő után kényelmetlen és fárasztó lehet. Ezért ellazulhat és élvezheti a záróizom rezgését és ingerlését a forgó golyókkal.

Szeretjük akiváló minőségű orvosi minőségű szilikont a szexuális játékainkban, mert bársonyosan puha felület ével kényezteti a bőrt és tökéletesen siklik a kenés után. Ráadásul a szilikon anyag nem okoz allergiás reakciókat, ezért gyakran találkozhatunk vele az orvosi szektorban.

AzErős, zörgő rezgések mélyen behatolnak az izmokba, és az egész medencefeneket átjárják. Az intenzív stimuláció rajongói különösen élvezni fogják. Az anális dugó 10 rezgési és 10 forgási módot kínál, amelyek bekapcsoláskor párhuzamosan működnek. Ami nekünk tetszik a szerkentyűben, hogy a forgómozgások megfelelnek a rezgési módoknak, így finom pillanatokat élvezhetsz, miközben a golyókkal és a vibrációkkal a test belsejében ingerelheted a záróizmodat. A kütyü a két funkciót tekintve közepesen csendes üzemmóddal rendelkezik, ami nem ébreszti fel a fal mögötti szomszédokat.

Kiemeljük még a praktikus vízálló kezelést, aminek köszönhetően a kütyü egy rövid tisztító zuhanyzást is kibír. A lemerülés után az anális dugó kényelmesen újratölthető a modern USB töltőrendszer segítségével.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Análdugó Rimming Blaze távirányítóval (14,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem