Betöltés...

Vibrátor tapadókoronggal Unicorn (21,5 cm)

Ár: 32.305 Ft

Az erős, kerek tapadókorong tökéletesen tapad bármilyen sima felületre. A vibrátorral új pozíciókban élvezheti a vad és féktelen kihangosítást.
A tapadókorong jól illeszkedik a felcsatolható hevederhez is. Ezért a játékot rögzítésre is használhatja.
A legnagyobb jellemzője a vibrátor pozícionálhatósága. Használat közben azt tapasztaltuk, hogy a szerszám a hajlítás után is megtartja alakját , és nem hajlamos azonnal kiegyenesedni.



Bár a valósághűen megtervezett eszköz csillogó rózsaszín-kék szilikonból készült kabátot kapott, részletgazdag makkja, erezete és ráncos heréi a férfi pénisz minden szerelmese tetszeni fognak.
4,5 cm-es átmérőjének köszönhetően a vibrátor az utolsó helyig kitölti a hüvelyt vagy a végbélnyílást . Ezért a játékot tapasztaltabb nőknek és férfiaknak ajánljuk, akiknek már van otthon néhány erotikus eszköze.
A makk lekerekített hegye megkönnyíti a készülék bevezetését , amely kenés után vajszerűen csúszik a nő ölébe vagy fenekébe.



A sima, kellemes tapintású szilikon anyag hipoallergén és nem porózus. Gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére is, így játék közben sem fázik.
Az erős rezgések 10 vibrációs programmal kombinálva nagyszerű orgazmikus utazást biztosítanak.
Vízállóságának köszönhetően a vibrátor könnyen tisztítható, ha pedig lemerülne, a mellékelt USB-kábellel egyszerűen újratöltheti.
Kisebb hátrányt találtunk az anyag felületkezelésében, ami nagyon rátapad a szennyeződésekre, apró foltokra az ágyneműről.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrátor tapadókoronggal Unicorn (21,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem