Betöltés...

Strap-on hám Shades of Red

Ár: 16.160 Ft

A piros Shades of Red strapon hámot acélgyűrűvel a leszbikus és heteroszexuális párok egyaránt értékelni fogják. Az oldalsó csatoknak és a hátul található feszítő pántoknak köszönhetően a hám jól illeszkedik minden testhez S-L méretben. Ezért mindkét partner használhatja a strap-ont játszadozásokra, és kipróbálhatja az izgalmas pegginget.

A fényűző, piros színű strap-on hámot ezüst szegecsek és fűzés díszíti, amelyek kiemelik a modell szexi kialakítását. A hám puha tapintású poliuretán bőrből készült, amely kiváló minőségű és nem vág bele a testbe.

A feneken hátul lévő pánt megfeszítése és az oldalsó csatok rögzítése után a heveder tökéletesen tart és nem csúszik le az oldaláról még vad játék közben sem. A 4 cm átmérőjű acélgyűrűbe nagyobb és nehezebb dildók is beleférnek. A maximális megtöltés szerelmesei is megtalálják a nekik valót. Használat közben viszont azt tapasztaltuk, hogy a dildót kicsit nehezebb behelyezni a hajlíthatatlan fémgyűrűbe, majd ugyanolyan nehéz kivenni.

Az eszköz tisztítása során értékelni fogja a műbőr közepesen vízálló felületét. Játék után törölje le a hevedert egy nedves ruhával, és hagyja megszáradni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Strap-on hám Shades of Red" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem