Betöltés...

Műbőr korbács Light Punch (58 cm)

Ár: 6.525 Ft

A dizájnos Light Punch korbács az egyik legkíméletesebb modell a kínálatunkban, mert amikor a rojtok a bőrhöz érnek, enyhén csípnek, de nem hagynak nyomot, még kemény ütések esetén sem. Ezáltal ideálisak a kezdők számára, akik csak meg akarják fűszerezni az előjátékot, vagy éppen csak bekukkantani a BDSM játékok függönye mögé. Ha egy minőségi modellt keres nagyszerű áron, a Light Punch a megfelelő választás az Ön számára.

Ami szintén tetszik nekünk a korbácsban, az ergonomikus fogantyú, ami jól passzol mind a férfi, mind a női kézbe. Ráadásul a korbács könnyű és tökéletesen kiegyensúlyozott a rojtok ideális hossza és sűrűsége miatt. Ezért a kezdő ütésekhez nincs szükség gyakorlásra, mint a hosszabb rojtokkal rendelkező, nehezebb súlyú modelleknél.

Első látásra beleszeret a műbőr korbács gyönyörű dizájnjába, amely valódi bőrnek tűnik. A rojtok kívül pirosak, a képzeletbeli bélést világos bézs árnyalat élénkíti. Éppen ezért nem kerüli el figyelmét a BDSM kollekcióban a korbács, és ajándéknak is alkalmas évfordulóra vagy Valentin-napra. Tapasztalt dominánk, Lady Viktoria is használja a korbácsot BDSM szalonjában, és elmesélte, hogy a puha és jó minőségű műbőr nem hámlik, nem szakad el, és nem változtatja meg a színét még hosszabb használat után sem.

A modell praktikus csuklópánttal rendelkezik, aminek köszönhetően a segédeszköz nem esik ki a kezéből. Vagy akassza fel a korbácsot egy akasztóra kép helyett, és csodálja meg, amikor elhalad mellette.

Kiemeljük a közepesen vízálló kezelést is, melynek köszönhetően könnyedén tisztán tarthatja a játékot. Csak annyit kell tennie, hogy lefújja erotikus segédeszközökhöz való fertőtlenítőszerrel, és száraz ruhával letöröli.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Műbőr korbács Light Punch (58 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem