Betöltés...

Análdugó Slingshot II erekciós gyűrűvel és távirányítóval (11,9 cm)

Ár: 24.960 Ft

Megszerettük a Slingshot II análdugót célzott prosztatamasszázshoz minőségi kialakítása és jellegzetes kék színe miatt. A türkiz árnyalat nem jellemző az anális segédeszközökre, és elevenebbé teszi a gyűjteményét. A távirányítós modell 10 vibrációs programot kínál, és mindegyikhez 3 sebességi módot állíthat be a távirányító segítségével. Az erekciós gyűrű szorosan szorítja a pénisz gyökerét, így kemény erekciót és hosszabb játékot biztosít. Mind az análdugón, mind a vezérlőn kék háttérvilágítású kezelőszervek vannak, tehát sötétben sem veszítheti el. A szélesebb végű eszközt az anális stimuláció tapasztaltabb szerelmeseinek ajánljuk.

A boldogság hormonokat felszabadító prosztata masszázs a férfiaknak életük legintenzívebb orgazmusát nyújtja. Az urak gyakran magával a P-pont masszírozásával is erős csúcsot érnek el, akár ujjal, akár erotikus eszközzel. A prosztata megfelelő működése nagyban befolyásolja a kielégítő szexuális életet, mivel befolyásolja az erekció elérésének és fenntartásának képességét. A prosztata-masszázsnak emellett fontos egészségügyi előnyei is vannak, mivel az összes folyadékot kiszabadítja a prosztatacsatornákból. Ez megelőzi a gyulladást és a baktériumok elszaporodását. A P-pont masszírozása enyhíti a megnagyobbodott prosztata a hólyagra gyakorolt nyomása által okozott fájdalmat is.

A Slingshot II análdugó hosszabb behelyező résszel rendelkezik, és szélesebb, pufibb heggyel, amely eléri a prosztatát és kellemesen stimulálja azt a nyomásával. Játszadozás előtt javasoljuk, hogy ujjaival vagy egy kisebb anális eszközzel húzza szét a fenekét. Ne felejtsen el minőségi vízbázisú síkosítót is használni, ami megkönnyíti a dugó behelyezését. Egyes modelleknél gyakran találkozhattunk azzal, hogy rövid volt erekciós gyűrűvel ellátott karjuk, és így a behelyező rész kicsúszott a fenékből. A Slingshot II játék nagyszerű anatómiai formával rendelkezik. Az análdugó széles csúcsával és keskeny, hosszú szárával ott tart, ahol kell, és a külső kar az erekciós gyűrűvel elég hosszú. Nem fog előfordulni, hogy a játék kicsúszik az análisból.

A játék kiváló minőségű orvosi szilikonból készült. Ezt a bársonyosan puha anyagot szeretjük a legjobban szexjátékoknál, mert gyorsan felmelegszik az emberi hőmérsékletre, és nem okoz allergiás reakciókat. A tartós ABS műanyagból készült vezérlő megfelelő kezelés esetén hosszú élettartammal jutalmazza meg.

Imádni fogja az erős dübörgő rezgéseket is, amelyek szó szerint kényeztetik a prosztatát. Ahogy már említettük, a segédeszköz 10 vibrációs program ritmusára rezeg, melyhez további három sebességi módot állíthatunk be a távirányító segítségével. A segédeszköz így összesen 30 stimulációs módot kínál, amelyek órákon át szórakoztatják Önt. A játék néma üzemmóddal rendelkezik, így nem ébreszti fel a gyerekeket vagy a fal mögötti szomszédokat.

Az análdugó teljesen vízálló, így az urak akár zuhany alatt vagy fürdőkádban is kilőhetnek az orgazmikus univerzumba. Értékelni fogja a modern mágneses USB-töltést is, amelynek köszönhetően mobiltelefon-adapterrel vagy powerbankkal 120 perc alatt feltöltheti a segédeszközt. A távirányító tartalmaz egy mikroceruza AAA elemet, amelyet tetszés szerint újra megvásárolhat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Análdugó Slingshot II erekciós gyűrűvel és távirányítóval (11,9 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem