Betöltés...

Bionic Dual Pulsating análdugó (15 cm)

Ár: 36.735 Ft

A Bionic Dual Pulsating szilikon análdugó kiegészíti azon tapasztalt játékosok gyűjteményét, akik finom fenékstimulációt és erőteljes anális orgazmusokat szeretnének átélni. A játék szélesebb átmérőjével gyönyörűen kitölti és masszírozza az érzékeny végbélfalakat az erős vibráció és az intenzív kettős pulzálás egyedülálló kombinációjával. A Bionic análdugó sorozatba tartozó játékon elsősorban az erős teljesítményt szeretjük és azt, hogy a pulzáló funkció nem akad el.

A segédeszközzel először éltünk át olyan erős csúcsot, hogy az orgazmus után néhány percig remegett a combunk. A két körülbelül 2,5 cm hosszú fémlemez, amelyek egymással szemben, körülbelül a dugó közepén helyezkednek el, a játék bekapcsolása után azonnal fáradhatatlanul pulzál egyik oldalról a másikra, és nekiütköznek az anális falaknak. Ily módon gondoskodnak a fenék kellemes izgatásáról, ami különösen a lelkes kísérletezőket nyűgözi le. A célzottabb prosztatamasszázs érdekében javasoljuk, hogy az análdugót a fenékben fordítsa el úgy, hogy a pulzáló lemezek a P pont felé mutassanak.

Az anatómiailag formázott, szűkített, lekerekített hegyű segédeszközt könnyű a fenekbe helyezni és szeretjük, ha a hosszabb szárnak köszönhetően nem csúszik ki. A dugó behelyezése előtt javasoljuk, hogy ujjaival vagy egy kisebb eszközzel húzza szét az análist. Ezután a játék úgy csúszik a fenékbe, mint kés a vajba. Megállapítottuk, hogy a dugó hosszabb viselés esetén is kényelmes, mivel a talp szélesebb átmérője ellenére is jól illeszkedik a farpofák közé.

Imádni fogja a kiváló minőségű, matt szilikont is, amelynek nem porózus a felülete, és síkosítás után kiválóan csúszik. Nagyra értékeljük a szilikon anyag könnyű karbantartását és antiallergén tulajdonságait is, aminek köszönhetően az egészségügyben is használják.

Két erős motor segítségével a segédeszköz erős vibrációt és 7 vibrációs programot kapott. A játék bekapcsolásakor az egyes vibrációs módokat kísérő egysebességes kettős pulzálás is elindul. Az análdugó modern memóriachippel rendelkezik, így a dugó bekapcsolásakor elindul az a vibrációs program, amelyet az utolsó játszadozás során használt.

A vízi játékok kedvelői elégedettek lesznek a teljesen vízálló kezeléssel, melynek köszönhetően akár a zuhany alá vagy vízzel teli fürdőkádba is bevihetik az análdugót. Kiemeljük a modern mágneses USB-töltést is.

Csak a rotációs funkció nagyobb zajszintjét kifogásolhatjuk. De ez csak egy kis ár az análdugó által kínált felejthetetlen fenék stimulációért.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bionic Dual Pulsating análdugó (15 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem