Betöltés...

Tenga Egg Dance maszturbátor (7,5 cm)

Ár: 1.765 Ft

A Tenga maszturbációs tojások népszerű sorozata egy újabb eszközzel bővült, amely a művészet és a design erotikus játékok minden kedvelőjének tetszeni fog. A Tenga Egg Dance modellt a gyártó Keith Haring művész és aktivista alapítványával együttműködve adta ki, aki az Egyesült Államokban főként az 1980-as és 1990-es években dolgozott. Ebben az időszakban például a bordeaux-i Modern Művészetek Múzeuma állította ki műveit. A művész az MTV-n is szerepelt, ahol élőben festett. A Checkpoint Charlie határátkelőnél lévő berlini falat is ő díszítette rajzaival.
Keith Haring hagyatéka megjelenik a maszturbációs tojás borítóján, ahol eredeti színes karakterrajzait találjuk. Ezek úgy néznek ki, mintha táncolnának, és így ünnepelnék az életet. A táncoló sziluett motívuma a tojás belső szerkezetébe is belevésődött, amely a péniszt masszírozza. Uraim, a tojás ingerlő szerkezetét nemcsak maszturbálás közben fogják értékelni, hanem a játékszert partnerükkel közös játékba is bevonhatják. Egyszerűen fordítsa ki az eszközt, tegye az ujjaira, és futtassa végig a nő megduzzadt csiklóján vagy érzékeny mellbimbóin.

Első pillantásra az eszköz egy kis tojásnak tűnik, de valójában ez a játék akár 25 cm-es hosszúságra is kinyújtható . Ennek köszönhetően még az átlagon felüli adottságokkal rendelkező férfiak is teljes mértékben élvezhetik a maszturbátorral való játékot. A kivételes rugalmasságot a puha és rugalmas TPE anyag biztosítja, amelyet a férfiak is kedvelnek hőszabályozó tulajdonságai miatt. A maszturbátor gyorsan felmelegszik az emberi testhőmérsékletre, de kipróbálhatja a hűtőben történő hűtést is.

A vízálló játék arra is kiváló, hogy változatossá tegye egy gyors reggeli zuhanyozást vagy egy pihentető esti fürdőzést . A maszturbációs tojás kis méretének köszönhetően a férfiak magukkal vihetik nyaralásra vagy üzleti útra , ahol megfűszerezi a magány pillanatait, és kellemesebbé teszi a másik felétől való elválást.

Az egyedi tervezésnek köszönhetően egy ismert művész rajzaival a maszturbátor ötletes ajándékként is tetszeni fog. Bár a gyártó a játékot eldobható segédeszközként mutatja be,   de tudjuk, hogy a megajándékozott még többször fogja használni, miután alaposan lemosta víz alatt.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Egg Dance maszturbátor (7,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem