Betöltés...

Tenga Egg Shiny Pride Edition maszturbátor (7,5 cm)

Ár: 2.440 Ft

A népszerű, világhírű TENGA márka minden évben kiad egy különleges, limitált kiadású maszturbációs tojást a Pride hónap tiszteletére. Ezúttal azonban ezt a Tenga Egg Shiny Pride Edition új modell váltja fel, amelyet a gyártó az állandó kínálatába vett fel. Ez a játék nem csak az LMBTQ közösség tagjainak és rajongóiknak szól, hanem mindenkinek, aki szereti a legjobban élvezni az életet, és szeretné bővíteni a segédeszközei gyűjteményét.

A maszturbátor nem feltűnő tojás alakú, 25 cm hosszúságúra nyúlik, hogy elférjen benne a férfi büszkesége. Erről a hihetetlenül rugalmas és kellemes TPE anyag gondoskodik, és hőszabályozó tulajdonságai miatt is szeretni fogja. A játékszer gyorsan alkalmazkodik és felmelegszik a test hőmérsékletére, így a férfiak maximálisan élvezhetik a maszturbálás közbeni lazulást.

A játék szivárványsugarakra emlékeztető dizájncsomagolása felfedi a tojás belsejében megbúvó szerkezet formáját. A napsugarakat idéző textúra elsősorban a makkot kényezteti az érzékeny kantárral együtt, és izgatja az intenzív stimulációra vágyó férfiakat. Ezenkívül a péniszt masszírozza a tojás közepén lévő kiemelkedés, amely a felkelő napot szimbolizálja, ami fokozza a kéjes élményt, és közelebb viszi a férfiakat a kívánt orgazmushoz. Azok a férfiak, akik partnerükkel közös játékban szeretnék használni az eszközt, kifordítják a maszturbációs tojást, az ujjukra teszik, és a csiklót, esetleg mellbimbókat kényeztetik a kifinomult kiemelkedésekkel.

Kompakt méreteinek és teljesen vízálló felületének köszönhetően az eszköz kiválóan alkalmas a zuhany alatt, a medencében vagy akár a tengerben való vízi kalandokhoz is. Uraim, engedjék szabadjára a fantáziájukat, és teszteljék a tojást egy nem mindennapi helyen, ahol még soha nem próbáltak maszturbálni. Vonja be a kedvesét a maszturbátorral való játékba. Ennek köszönhetően egy hegyi kirándulás vagy egy közös nyaralás felejthetetlen élménnyé válik.

A Tenga Egg Shiny Pride Edition maszturbátor egyike az eldobható eszközöknek, amelyeknek az első használat után a szemétbe kell kerülniük. De azt tapasztaltuk, hogy még ha a játék elveszti is a formáját, egy alapos mosás után újra használhatja.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tenga Egg Shiny Pride Edition maszturbátor (7,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem