Betöltés...

Celestial Ecstasy szilikon szájpecek zárral

Ár: 8.160 Ft

A szilikon Celestial Ecstasy szájpecek elhallgattatja az alázatos partnert, és a légzés korlátozására is szolgál. Ez a minőségesen elkészített szájpecek szuper áron beszerezhető és alkalmas mind könnyebb, mind keményebb BDSM játékokhoz. A segédeszköz egyedülálló a zárnak köszönhetően, amely megnehezíti az alárendelt partner számára, hogy segítség nélkül eltávolítsa a szájpecket. A kínálatunkban egyetlen modell sem rendelkezik zárral, és a piacon kapható legtöbb konkurens játékon sem talál ilyet. Így még intenzívebb érzésekre számíthat a kikényszerített csendben. Az alárendelt partnernek megalázóan csendben kell maradnia, amíg a domináns fele meg nem unja ezt.

Segédeszközökben leginkább a bársonyosan puha orvosi szilikont kedveljük, mert nem okoz allergiás reakciókat és könnyen tisztán tartható. Megállapítottuk, hogy a szilikon golyó nem harapható, és nem maradnak rajta fognyomok, így szex és előjáték közben igazán elengedheti magát. A szájepeceknek köszönhetően a domináns partner átveszi az irányítást a szub lélegzete felett. De soha ne feledkezzen meg a biztonságról, és gondosan figyelje partnere reakcióit.

A szájpecek állítható kerülettel rendelkezik, így alkalmazkodik a női és a férfi fejkörfogathoz egyaránt. A pántok kiváló minőségű műbőrből készülnek, amely első pillantásra megkülönböztethetetlen a valódi bőrtől. Néhány általunk kipróbált szájpecket nehéz volt rögzíteni, mert nagyon kicsi lyukak és csatok voltak rajtuk. Ezért nehezebb dolgunk volt a szájpeckekkel, és ez bosszantott minket. Ezért is dícsérjük a Celestial Ecstasy modell széles nyílásait és masszív csatját, aminek köszönhetően csak egy pillanatig tart a rögzítés. A pántok belül velúr alátéttel rendelkeznek, így a szájpecek kényelmes viselet biztosít, és nem dörzsöli fel az arc finom bőrét. A zárat egyszerűen át kell vezetni a csat fémcsapján lévő lyukon, és a csomagban két kulcsot is talál hozzá.

Kiemeljük a közepesen vízálló kezelést is, melynek köszönhetően a segédeszköz karbantartása nem tart sokáig.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Celestial Ecstasy szilikon szájpecek zárral" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem