Betöltés...

Evening Star fekete miniruha, S

Ár: 16.870 Ft

A fekete Evening Star miniruha tökéletesen kiegészíti a női erotikus ruhatárat . A nők viselhetik őket partira vagy randevúra , de leginkább akkor értékelik őket, ha finoman elcsábítják a partnerüket.
Az elegáns fekete szín csábító és kihívó hatású, ezért a ruhát viselők minden férfit meghódítanak, akire vágynak. A gyártó az elülső szövetet csillogó kövekkel díszítette, amelyek egy kis luxust adnak az egész modellnek. Nekik köszönhetően a hölgyek úgy ragyognak, mint a leghalványabb csillagok az égen, és kihagyhatatlanokká válnak, bárhová is járnak. A kövek jól a helyükön maradnak, nem esnek le és nem is karcolják a bőrt.



A ruha eredeti eleme a hullámos minta , amely az átlátszatlan, sötét szövetet egy áttetszővel váltja. Tomboló folyóként kanyarog a testen, és kihívóan felfedi a mell, a pocak és a csípő egy részét. A legalsó átlátszó szövetcsík ezután közvetlenül a női öle fölött ér véget, így a férfiak ereiben a vér valóban pirosra vált.
Szeretjük az Evening Star ruha aszimmetrikus egypántos szabását is, mely a hát részben kitárult karjára, dekoltázsára és lapockájára hívja fel a figyelmet.



A far alatti paradicsom rövid hossza kiemeli a hosszú női lábak szépségét, amely tökéletesen kiemelkedik a modellben.
A ruha vékony anyagból varrva, könnyű, mint a toll. A hölgyek ezért maximális kényelmet és mozgásszabadságot élveznek bennük.
Az elasztikus anyag szépen átöleli a testet, kiemeli a szexi íveket, ugyanakkor alkalmazkodik az alak íveihez.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Evening Star fekete miniruha, S" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem