Betöltés...

Fekete szett virághímzéssel Firebloom, S–M

Ár: 17.980 Ft

A provokatív fekete öves együttes az áttetsző szövet és a virágos hímzés kombinációjával nyűgöz le, amely romantikus hatást kölcsönöz neki. Első pillantásra a fehérnemű leginkább olyan kényes nőknek felel meg, akikben van egy kis ördög.
A fehérneműből kisugárzó nemi töltés a szenvedély olthatatlan szikráját gyújtja fel a hálószobában. Hölgyeim, viseljék fehérneműjüket előjáték részeként, vagy vigyék magukkal egy profi fotózásra. A magabiztos femme fatale aurája , amely körülötted fog lebegni, megérdemli, hogy megörökítsen glamour fotókon és erotikus videókon pároddal.
Puha és kellemes tapintású rózsaszín és zöld hímzés díszíti elöl a melltartó csészét, a harisnyakötőt és a tangát.



A dupla melltartó enyhén párnázott csészékből áll, amelyeket egy áttetsző rész követ. A pántok állíthatóak , így a nők pontosan az igényeiknek megfelelően állíthatják be őket.
Megszereted A melltartó érdekes rögzítését, két nagy horog formájában, amelyek két állítható pánthoz vannak rögzítve. Nekik köszönhetően a melltartó könnyen rögzíthető, a szorító csúszkák segítségével pedig magának a melltartónak a kerülete is állítható.
A harisnyakötő a melltartóhoz hasonlóan rögzíthető. A kerületét csúszó csúszkákkal is beállíthatja, amelyeket magukon a harisnyakötőkön is megtalálhat.



A harisnyakötő öv a tangával együtt egy fehérnemű benyomását kelti. A szett mindkét részén átlátszó betét található virágos hímzéssel az elején, a hasán. Az alsó feletti pántok aztán érdekes szívszerű mintát hoznak létre.
A rugalmas anyagnak köszönhetően a ruhák enyhén ruganyosak. Ezért könnyű felöltözni, és lemásolja a test természetes íveit.
Nem találsz a csomagban Harisnyakötőt , ami tökéletesre állítaná az egész modellt. Ezért tekintse meg elefánt kínálatunkat, és válassza ki az Önnek leginkább tetsző harisnyát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fekete szett virághímzéssel Firebloom, S–M" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem