Betöltés...

Firebloom fekete fűző virághímzéssel, L–XL

Ár: 16.625 Ft

A romantikus Firebloom fűző úgy néz ki, mintha erdei tündérek készítették volna réti virágokból. A fekete szatén és virágos hímzés kifinomult kombinációja a gyengédség fátyolába burkolja a nőt. Az éjszakai égbolt és a virágzó körömvirág képzeletbeli összjátéka luxusnak és nőiesnek tűnik.
Színes hímzés díszíti a melleket, a pocakot és a tangát az egész modell elülső részén.
A képzeletbeli melltartó dupla , és enyhén párnázott csészékből áll, amelyeket egy áttetsző rész követ. A hímzéssel ellátott csészék belsejében dekoratív fekete csíkok vannak bélelve. Ezután a nyak mögé vezető vékonyabb pántokat csatlakoztatják ezekhez.



Két különböző melltartópánt készlet, a mozgatható csúszkáknak köszönhetően a nők könnyedén beállíthatják őket , hogy puffadt dekoltázst varázsoljanak.
A fűző hátoldalán egyszerű műanyag kampókkal rögzíthető   négy széles sávon. A nők minden pántot saját igényeik szerint megfeszíthetnek vagy lazíthatnak, hogy a fűző szépen illeszkedjen az alakjukhoz.
A fűző függőleges műanyag csontokkal van megerősítve, amelyek megtartják a fehérnemű formáját, és egyben segítik az alak formálását.
Az átlátszó anyagból készült, kifinomult betét, amely a melltartó csészéktől az egész hasig nyúlik, vonzza a szemek és a kitartó kezek figyelmét. Ráadásul a férfiak fantáziája is nagyon felpörög majd.



Nagyra értékeljük, hogy az állítható pántok száma ellenére az anyag rugalmas , és minden nő egyéni íveihez igazodik.
A gyártó állítható harisnyakötőket is varrt a fűzőhöz, így könnyedén rögzítheti rájuk a harisnyakötőt.
Nem találsz a csomagban Harisnyakötőt , ami tökéletesre állítaná az egész modellt. Ezért tekintse meg elefánt kínálatunkat, és válassza ki az Önnek leginkább tetsző harisnyát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Firebloom fekete fűző virághímzéssel, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem