Betöltés...

Oninder vibrációs tojás mobil alkalmazással

Ár: 53.350 Ft

Az erős rezgéssel és mobiltelefonon keresztül irányítható Oninder vibrációs tojás a luxuskütyük kategóriájába tartozik. A G-pont stimulálására szolgáló speciális ívelt forma és az atipikus hajlékony farok a csikló stimulálására nagyon elragadtattak bennünket. Ugyanakkor a külső váll szilárd formát tart, így a tojás nem jön ki a hüvelyből szex közben . Mi is beleszerettünk a matt szilikonba , nem hagyományos gyöngyház rózsaszín színben. Kínálatunkban egyetlen vibrációs tojás sem rendelkezik hasonló felülettel. Az eszköz abban is sajátos , hogy a mobilalkalmazás nem csak a vibrátor távvezérlését teszi lehetővé, hanem közösségi hálózathoz való csatlakozást is. Ez a funkció összekapcsolja a hasonló erotikus preferenciákkal rendelkező embereket. A rezgőtojással főleg az egyedülállók, akik új partnert keresnek, élvezhetik a nem elkötelezett flörtölést vagy akár a virtuális szexet .

Az ONINDER mobilalkalmazás megbízható , és nagyra értékeljük, hogy játék közben nem szakad le magától. Az alkalmazás ingyenes, és elérhető a Google Playen és az App Store-ban. Telepítése A QR kód beolvasásával történik, amelyet a doboz belsejében vagy a galériánkban találhat. Tetszeni fog az alkalmazás egyszerű és intuitív kezelőfelülete is, amely lehetővé teszi a vibrációs módok vezérlését egyetlen ujjmozdulattal a mobil képernyőjén, vagy a hüvelyben lévő tojás a kedvenc zenéd ritmusára rezeg, amit letöltesz telefon. A mobilalkalmazás a mobil mozgására, a környező hangokra vagy a nevetésre is reagál. Használhatja az alkalmazást, amikor Ön és partnere együtt vannak a hálószobában, valamint előjátékot is játszhat távolról . És az sem mindegy, hogy az egyik partnert munkakötelezettség vitte el a szomszéd városba vagy egy ezer kilométerre lévő országba.

A divatos ONINDER alkalmazásban személyes online profil létrehozása után más Oninder-felhasználók profiljait is megkeresheti a világ minden tájáról, és megoszthatja tapasztalatait erotikus játékokkal egy nyilvános csevegőszobában . Cserélhetsz egymással privát üzeneteket és fotókat, flörtölhetsz és megoszthatod erotikus vágyaidat és fantáziádat. Amikor pedig a hölgyek megengedik a kiválasztott idegennek, hogy hozzáférjen a vibráló tojásához, az írott szavakból egyenesen a tettekbe léphet, és elkezdheti távirányítani az ölében lévő kütyüt. Kis szerencsével személyes ismeretség is lesz, az egyedülállók pedig új párra találhatnak. Ennek a közösségi hálózatnak az alkotói a hasonló jellemvonásokkal és erotikus preferenciákkal rendelkező potenciális szexuális partnerekre is gondoltak. A személyes profiljában kitöltött adatokat így megpróbáljuk párosítani az Önnek megfelelő jelöltek algoritmusaival. Az alkalmazás készítői azt is garantálják, hogy az Ön által létrehozott személyes profil névtelen , és megfelel a GDPR-nak és az összes európai adatvédelmi előírásnak.

A rezgőtojás viselésének további előnyei közé tartozik a medencefenék erősítése , mivel az eszköz súlyával és rezgésével arra kényszeríti a nőket, hogy összehúzzák a hüvelyi izmokat, és igyekezzenek bent tartani. A megerősített medencefenékkel a hölgyek javítják szexuális életüket, és erősebb orgazmusban részesülnek. Megszabadul a kellemetlen inkontinenciától és javítja a testtartást. Szex közben megfeszítik a hüvelyt a pénisz körül, így a behatolás során még kellemesebb érzéseket biztosítanak partnerüknek.

Dicsérjük a tojás ovális formáját is, amely könnyen behelyezhető és kellemesen kitölti a hüvelyt. A szerszám pufók hegyén egy enyhe bemélyedés található, amely kissé úgy néz ki, mint egy hajlított mutatóujj . A vibráló tojás így precízen a G-ponton nyugszik és azt célzottan stimulálja. Azok a nők, akik a csikló stimulálásával szeretnék változatosabbá tenni a készülék viselését, örömmel fogadják a megerősített hajlékony kart egy végkiugrással, amelybe a vibráló tojásból kellemes rezgéseket közvetítenek. A kart tetszőleges szögben behajlíthatod vagy teljesen kiegyenesítheted, ami nem minden vibráló tojásnál adott. A legtöbb modellhez rugalmas szilikon kábel tartozik. A rezgések bekapcsolása után az oszcilláló farok kissé kiegyenesedik és így eltávolodik a csiklótól, de szűkebb bugyi viselése után betölti a funkcióját. Azt is megállapítottuk, hogy a képzeletbeli zsinór megkönnyíti a készülék behelyezését és eltávolítását a hüvelyből. Főleg férfiak használhatják ezt az előjáték során, és egy rezgőtojással járatják át partnereiket a G-ponton.

És mivel kreatívak vagyunk és vad fantáziánk van, úgy gondoltuk, hogy a vibráló hegyű, kiegyenesített botot használhatjuk különböző erogén zónák stimulálására. A mellbimbók, a makk, a szeplők és a herék körül körbejártuk. És amikor ezt a mini pálcát végighúztuk a hátunkon vagy az ágyékunkon, libabőrös lettünk az izgalomtól. Azok a nők, akik szeretnének kísérletezni a hüvelybe helyezett petesejttel, a rezgő farkát az ellenkező oldalra hajlíthatják, így az kellemesen irritálja a perineumot és a végbélnyílás bejáratát .

A matt, tökéletesen sima, első osztályú szilikon nem ragad fel semmilyen szennyeződést, és kissé gumiszerű. Viselés közben a vibráló tojás nem nyomja és nem zavarja az ölet, az anyag gyöngyházfényű felülete pedig luxust kölcsönöz a szerszámnak. Az orvosi szilikon nem okoz allergiás reakciókat, ezért gyakran találkozunk vele az egészségügyben.

Az erős dübörgő rezgések , amelyek mélyen behatolnak a medencefenékbe, megnyitják az utat a nők számára az orgazmus felé. Az eszköz 9 vibrációs programot kínál, amelyeket vagy manuálisan , a farok végén található vezérlőgombbal, vagy a fent említett mobilalkalmazáson keresztül válthat. Az Oninder vibráló tojást erőteljes, de csendes motor hajtja. A legmagasabb zajszint eléri az 55 dB-t, így a parkban járókelők vagy a tömegközlekedési utastársak nem fognak tudni a készülékről egy nő ölében.

Kiemeljük a vízálló kezelést is, melynek köszönhetően a nők akár egy vízzel teli fürdőkádban is élvezhetik másik felük örömét és gondoskodását. Ha pedig eszköze lemerül, a modern USB-töltés segítségével könnyedén újratöltheti.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Oninder vibrációs tojás mobil alkalmazással" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem