Betöltés...

Black Cherry áttetsző body, L–XL

Ár: 13.155 Ft

A fekete és bordó színek csábító kombinációja éppúgy lenyűgözi az embert, mint a piros sál egy bikát. Azonnal leszáll a láncról, és a lehető legtöbbet megragadja társából.
Body Black Cherry mély nyakkivágással egészen a köldökig finoman felfedi a dekoltázst és a pocak egy részét. A nyakkivágás közepén fűzőutánzatot is találunk, amely nőiesen néz ki, és megakadályozza, hogy a míder a kelleténél jobban kinyíljon.
Az áttetsző fekete szövetet velúr szívecskék díszítik , amelyek kellemes tapintásúak. Ez az aranyos részlet kiemeli az egész modell játékos dizájnját.



A két gombóc formájú, alja feletti piros szövet dizájnos szabásában is találhat egy szívjegyet.
Szeretjük, ha a test a nyak mögött kötődik. Ennek köszönhetően a fehérnemű felfedi a gyönyörű női hátat, és egyben tökéletesen alkalmazkodik minden viselőjének magasságához. A nők kényelmesen és magabiztosan érzik magukat benne.
A klasszikus kampós kapcsos lépésben való rögzítést a hölgyek nem csak öltözködéskor, pólószerűen a fejükön viselve értékelik majd, hanem különösen akkor, ha a párjukkal játszanak. Az előjáték során csak gombolja ki a pontokat, és élvezze a nagyszerű szexet.



A kellemes tapintásnak és az elasztikus anyagnak köszönhetően a fehérnemű enyhén alkalmazkodik minden nő egyéni ívéhez.
Azt is hozzá szeretnénk tenni, hogy a bodyt az Európai Unió területén varrjuk és kizárólag magunknak varrjuk. Ezért bízhat a minőségi anyagokban és az egyes darabok pontos megmunkálásában .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Black Cherry áttetsző body, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem