Betöltés...

Carmen harisnyakötős szett, L–XL

Ár: 20.795 Ft

A Pink Elephant műhelyből származó Carmen időtlen harisnyakötő szett az elegancia, a kifinomultság és a kifinomultság szinonimája. A melltartóból, tangából és harisnyakötőből álló luxusmodell alkalmas arra, hogy változatossá tegye az előjátékot és a szexet. Nekünk is tetszett az erotikus fotókon készült díszlet .
A kényelemre összpontosító nők örülni fognak, hogy a melltartónak nincs aládrótja. A szélesebb csipkeszegélynek köszönhetően a felsőrész könnyen felhelyezhető a fejre, így nem kell aggódnia a hátul lévő kampók rögzítésével.
A kifinomult szabású kupák aranyos masnikkal csábítanak játszani a mellbimbókkal , amelyek diszkréten kikandikálnak a melltartó alól. Egyes nők a mellbimbójuk ugratásával is elérik az orgazmust.



Elbűvöl majd a harisnyakötő öv is, amely ügyesen leplezi a has és a csípő hibáit, és kiemeli a női ölek érzékiségét. Az elasztikus derékpánt egyetlen kampós rögzítéssel rendelkezik, így a nők számára kényelmes az öltözködés.
Rögzítse a választott harisnyát a harisnyakötő övek műanyag csatjaihoz. A pántok műanyag szabályozóval rendelkeznek, így a hölgyek alakjuk magasságához igazíthatják.



A cseresznyét a tortán paradicsomos hasítékos tangák képviselik a Vénusz dombján. A laza ék erotikus eszközökkel fűszerezi a játékokat, és a testek szenvedélyes fúziójára csábít.
A készletet könnyű elasztikus anyagból varrtuk, így a nők alig érzik, amikor viselik. A finom csipke és a fényes szatén szövet nem mindennapi kombinációja érzéki hatású, és felfrissíti az erotikus fehérnemű kollekciót.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Carmen harisnyakötős szett, L–XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem