Betöltés...

Fun Factory MEA nyomáseszköz (6,9 cm), rózsaszín

Ár: 48.290 Ft

A vezető német gyártó műhelyéből származó Fun Factory MEA nyomáseszköz szabadalmaztatott mágneses hullámtechnológiával biztosítja a nők csiklóstimulációját. Bár ez a stimulációs módszer lágyabb, mint a klasszikus nyomáshullámok, de mélyen behatol a csiklóba, amit érintésmentes módszerrel finoman stimulál. Az eszköz segítségével a nők kéjes érzéseket és tökéletes ellazulást élnek át, amely során lassan az intenzív orgazmus felé haladnak. A modell a luxusjátékok kategóriájába tartozik, ezért olyan igényes hölgyeknek ajánljuk, akik a kifinomult és diszkrét dizájnt, csendes üzemmódot és a legjobb minőségű anyagokat kedvelik.

Tetszett nekünk az ergonomikus forma, lekerekített vonalakkal. A kompakt méretű segédeszköz női és férfi tenyerébe is passzol, így kényelmesen kezelhető maszturbáció vagy előjáték közben. A nyomásjátékkal való játszadozást a kiemelt gombok is megkönnyítik, amelyeket sötétben is érezhet az ujjbegyével.

A gyártó bársonyosan puha szilikonnal borította be az eszközt, amely kíméli a testet és könnyen tisztán tartható. A szilikon nem okoz allergiás reakciókat, ezért az egészségügyben is használják. A stimuláló szívóharang minden csiklóhoz illeszkedik. Stimulálja azt akkor, ha nem illeszkedik pontosan a bőrhöz, és a nő egy kicsit mozgatja a csípőjét. A kiváló minőségű ABS műanyagból készült kezelőpanel és gombok ellenállnak az apróbb horzsolásoknak, így a segédeszköz megfelelő kezelés mellett sokáig újszerű állapotban lesz.

A mágneses nyomáshullámokat, amelyek megrezegtetik a csiklót, a szívóharangon belüli oszcilláló hártya küldi. A 8 stimulációs mód menüjében 5 intenzitású ilyen hullám és 3 változatos program található véletlenszerű üzemmóddal, amelyek a nyomáshullámok különböző intenzitású és sebességű mintáit kombinálják.

Az egyedülálló Boost és Cool Down funkciók növelik vagy csökkentik a nyomáshullámok intenzitását. Ily módon a nők pillanatok alatt szándékosan lerövidíthetik vagy késleltethetik az orgazmusig vezető utat. A Boost mód másodpercenként többszörösére növeli az eszköz teljesítményét. Azt tapasztaltuk, hogy ez az üzemmód a vibrációhoz hasonló módon rezegteti a csiklót és környezetét, így a hölgyek számára még változatosabb a csúcs élménye. A Cool Down mód aktiválásával a segédeszköz gyenge lassú pulzációba megy át, ami még az első stimulációs program leggyengébb nyomáshullámainál is gyengédebb. Mindkét funkciót a nyolc mód bármelyikében aktiválhatja a játszadozás során. Nekik köszönhetően rendszeresen többszörös orgazmusban részesülhet. Ezenkívül a mágneses hullámok nem teszik érzéketlenné a csiklót. Ezért elég csökkenteni az intenzitásukat az orgazmus után, és egy újabb gyönyörkörre indulni.

Szintén elégedett lesz azon tevékenységek inspiráló listájával, amelyeket a Fun Factory MEA nyomáseszközzel kipróbálhat. A papírborító belső oldalán találja azokat, és mindkét partnernek ki kell töltenie. Ezután összehasonlíthatja preferenciáit a kedvesével, és egymásnak megmutathatják erotikus fantáziáikat.

A játék közepesen vízálló felülettel rendelkezik, így karbantartása nem tart sokáig. Játszadozás után csak szappanozza be az eszközt, és öblítse le tiszta vízzel. Kiemeljük az elképesztően csendes üzemmódot is, amely nem zavarja az intim játékokat, és még az alvó partnerét sem ébreszti fel.

Az elegáns Click 'n' Charge rendszerrel ellátott töltőtokot azok a hölgyek fogják értékelni, akik bárhol diszkréten szeretnék feltölteni erotikus eszközüket, vagy például az éjjeliszekrényen hagyni azt. Egyszerűen csatlakoztatja a töltőtokot az USB-kábellel, majd csatlakoztassa egy powerbankhoz vagy mobiltelefon-adapterhez. Az USB-kábel befonott, így hosszabb élettartamú és eredeti megjelenésű. Szeretjük a stílusos, fém gombos műbőrszíjat is, amellyel az összehajtott kábelt szépen rögzíthetjük.

A nyomáseszköz bármilyen poggyászban elfér, így akár a nyaralásra is becsomagolhatja. A praktikus utazási zárnak köszönhetően nem kapcsol be véletlenül sem a bőröndben, sem a táskában.

Csak a modell magasabb árát kifogásolhatjuk. A fényűző dizájnért, a kidolgozott funkciókért és a legapróbb részletekig kifinomult kiegészítőkért viszont érdemes mélyebbre nyúlni a pénztárcában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fun Factory MEA nyomáseszköz (6,9 cm), rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem