Betöltés...

Erotikus játék melegeknek – Chronomasutra

Ár: 2.115 Ft

A melegeknek szánt, Chronomasutra nevezetű erotikus játék mindkét partnert új örömök felfedezésére ösztönzi, és addig szórakoztatja őket, ameddig csak akarják. A játékot kedvező áron szerezheti be és kis ajándéknak is ajánljuk születésnapra, évfordulóra vagy Valentin-napra.  

Azonnal megérti a játékszabályokat. A játékkockákon hat erotikus pozíciót ábrázoló illusztráció található, és a partnerek elkezdik teljesíteni azt, amelyik a kockadobás után esik. De mielőtt akcióba lendülne, fordítsa meg a homokórát. Akkor pontosan egy perce lesz élvezni a szexet vagy esetleg az orálist, ugyanakkor nem érheti el az orgazmust a megszabott idő alatt. Az a partner veszít, aki nem tud ellenállni a szenvedély rohamának és ejakulál.

A játék a játékkocka és a homokóra mellett tartalmazza egy papírlapot a használati utasítással. A másik oldalára alternatív erotikus pozíciók vannak nyomtatva, amelyek között számos változatot talál orális játszadozásra is. A szexjátékok kísérletezéséhez és élénkítéséhez kivághatja a kiválasztott pozíciót, és felragaszthatja a játékkockára. Ennek legjobb módja a gyurmaragasztó, amelyet bármelyik írószeres boltban beszerezhet. A gyurmaragasztó nem károsítja a kockát vagy a pozíciószimbólumokat, így újra felhasználhatja azokat.

Tetszik nekünk, hogy a gyártó praktikus textil tárolótáskát is mellékelt a játékhoz, aminek köszönhetően nem veszíti el az egyes tartozékokat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Erotikus játék melegeknek – Chronomasutra" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem