Betöltés...

Erotikus kaparós sorsjegy Gay

Ár: 1.660 Ft

Az erotikus kaparós sorsjegyet azok a meleg párok fogják értékelni, akik játékos kedvűek, és szeretnek új pozíciókat kipróbálni, hogy megfűszerezni a közös pillanataikat és erősíteni a kölcsönös bizalmat. A sorsjegyek kis ajándéknak is alkalmasak a partner számára. Jó áron megvásárolhatja, így nem költi el az összes megtakarítását.

Első pillantásra az erotikus sorsjegyek úgy néz ki, mint egy összehajtott képeskönyv. A játékkártyák a naptárhoz hasonlóan napról napra vannak megjelölve, és négy szív alakú lekaparható mezőt tartalmaznak. A borítóréteg lekaparása után mindegyik más-más szexuális pozíció illusztrációját tárja fel, amellyel pokolian dögös játékokat élvezhetnek.

A türelmetlen párok naponta négy szívet kaparnak le, így biztosítva a pikáns szórakozást az egész hétre. De ha szeretné meghosszabbítani a feszültség pillanatait, javasoljuk, hogy naponta csak egy mezőt kaparjon le. Ennek köszönhetően szinte egész hónapra inspirációt kap erotikus pozíciókhoz.

Tetszik enkünk az előállított termék elegáns és minőségi kidolgozása is erős papírból. Az erotikus sorsjegyek átlátszó fóliába csomagolva érkeznek meg Önhöz. Ez megóvja a játékot a gyűrődéstől vagy a sérüléstől.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Erotikus kaparós sorsjegy Gay" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem