Betöltés...

Funny Eggplant vicces műanyag palack

Ár: 2.340 Ft

A vicces műanyag flakon Funny Eggplant remek társ lesz bármilyen bulin vagy ünnepségen . Használhatod praktikus 295 ml-es ivópohárként vagy vicces nadrágbetétként. Ebben az ötletes üvegben bárhová csempészhetsz alkoholt. Koncertekre, fesztiválokra, családi összejövetelekre.
Egy padlizsán formájú palack még egy esküvőt is feldob. Kösd be a menyasszony szemét, és bízd rá, hogy találja meg a vőlegényét úgy, hogy megtapintja az ágyékát. Válasszon ki például öt esküvői vendéget, akik egy paprikát, egy banánt vagy éppen egy tréfás padlizsánt tartanak az ölükben, és figyeljék meg, hogy a menyasszony végül kit nevez meg vőlegényének.



Szeretettel ajándékozzuk meg barátainknak ezt a látszólag feltűnő üveget , akik aztán otthon egy igazi rodeót ajándékoznak meg partnereiknek. Meglepett másik felük minden alkalommal nevetésben tört ki, miután felfedtek egy padlizsánt a rövidnadrágjukban.



Ha vicces, de praktikus ajándékot keresel, akkor pár dollárért egy egész termés műanyag padlizsánt vásárolhatsz, amivel minden barátod és munkatársad nadrágja lesz, és marad belőle testvéreidnek és unokatestvéreidnek is. .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Funny Eggplant vicces műanyag palack" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem