Betöltés...

Kétoldalas fém dildó Steel Pleasure (18 cm)

Ár: 26.425 Ft

A kétoldalas Steel Pleasure fém dildó kicsit feltűnésmentesnek tűnik, de a két végén lévő golyói arra ösztönöznek, hogy felfedezze a hüvelyt és az análist is. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, közepes méretű eszközt azok fogják értékelni, akiknek a partnerük péniszének mérete megfelel, ha játékokról van szó. A fém dildóval izgalmas játékot élvezhet a hőmérsékleti játszadozások vagy a BDSM és a klinikai gyakorlatok izgalmas világában is. De akár egyedül, akár párban használja a játékot, próbálja ki mindkét oldalát, és mindenképpen melegítse fel vagy hűtse le időről időre. A libidó beindításához néha csak a hőmérsékletet kell megváltoztatni, és hagyni, hogy meglovagolja a gyönyör hullámait.

A Steel Pleasure fém dildó meglehetősen egyenes formájú, de az egyik oldalán egy kicsit szélesebb, mint a másik. Mindkét vége, kiemelkedő dudorokkal megkoronázva, intenzíven kitölti a nő ölét és fenekét. Az izgatás fokozódó élvezetét a dildó egyik felének tetején található négy jellegzetes bemélyedés növeli. Ennek a kemény segédeszköznek a behelyezéséhez a háton fekvést vagy az állást ajánljuk.

Az eszköz hipoallergén rozsdamentes acélból készült, amelyet gyakran használnak az orvostudományban. Ez a szépen csiszolt fém nem okoz allergiás reakciókat és könnyen tisztítható. Fényes ezüst színe vonzza a fetisisztákat és az amatőr orvosokat egyaránt, akik imádják az orvosi és a BDSM játékokat.

Mi az Elephantnál szeretjük a fényűző fekete dobozt is, amelyben a dildót tárolhatja. Ugyanakkor a játék gyönyörű csomagolásának köszönhetően tökéletes évfordulós vagy születésnapi ajándéknak is. Ezüst fülbevalók vagy órák helyett ajándékozza a kedvesének a Steel Pleasure fém dildót. Ez az eredeti ékszer az erotikus segédeszközök gyűjteményét fogja díszíteni, és felélénkíti partneri játszadozásait.

És bár a rozsdamentes acélnak számos előnye van, végül meg kell említenünk nagyobb súlyát. A dildó súlya 655 g, így kissé nehéznek tűnik a kezében. Önkielégítés vagy szex közben ügyeljen arra, hogy ne ejtse le a dildót például csempére vagy üvegasztalra, mert az eltörhet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Kétoldalas fém dildó Steel Pleasure (18 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem